Γ’ Εθνική: «Μποναμάς» 14.000 ευρώ από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στον Εθνικό

 

Την οικονομική ενίσχυση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 14.000 ευρώ προκειμένου να δοθούν στο ποδοσφαιρικό του τμήμα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης.

Στην 28η συνεδρίαση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης κατά την συζήτηση του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης αποκάλυψε ότι υπήρχε σχετικό αίτημα από τον σύλλογο.

Στα πρώτα επιφωνήματα που αρχικά πήγαν να ακουστούν (καθώς έχουν υπάρξει και άλλες χρηματοδοτήσεις στον συγκεκριμένο σύλλογο, που αποσπά την συντριπτική πλειοψηφία άνω του 50% των ποσών που δίνονται κάθε χρόνο) ακολούθησε αμέσως διευκρίνιση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Ο Παντελίδης, που τυγχάνει και ο ίδιος ποδοσφαιρικός παράγοντας, διευκρίνισε ότι η νέα επιχορήγηση αφορά αποκλειστικά το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα εκπροσωπήσει ολόκληρο τον νομό Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα ανεβαίνοντας στην Γ’ Εθνική.

Πρόσθεσε ότι τα έξοδα είναι αυξημένα και χρειάζονται χρήματα για να καλυφθούν έστω οι μετακινήσεις της συγκεκριμένης ομάδας. Για αυτό και ανέφερε ότι η αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης προτείνει στο σώμα να δοθεί το ποσό των 14.000 ευρώ.

Η απόφαση πάντως δεν ελήφθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, αφού ένας από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους, ο Νίκος Τζανίδης, δεν υπερψήφισε την πρόταση αλλά προτίμησε να ψηφίσει «λευκό».