Προπόνηση στα Πηγάδια και διανυκτέρευση στο Σαλέ για την Παναχαϊκή

 

Στα βοηθητικά γήπεδα του αθλητικού κέντρου των Πηγαδίων προπονήθηκε παραμονή του αγώνα με τον Άρη Αβάτου η Παναχαϊκή, που πιθανότατα έχει κλείσει και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Λε Σαλέ.

Ο ΟΦΗ τις μέρες που έμεινε στην Ξάνθη ενόψει του αγώνα με τον ΑΟΞ σήμερα για το Κύπελλο Ελλάδος προπονήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ, η Παναχαϊκή από την άλλη διαμένει όπως φαίνεται στο Λε Σαλέ των Πηγαδίων, και μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης έκανε και προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ.

Βέβαια παρ’όλο που διαμένει στα Πηγάδια, λόγω του γεγονότος πως υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση, κανένας παίκτης ή μέλος του τεχνικού τιμ δεν κατάφερε να είναι παρών στο Ξάνθη FC Arena για να δει το απόγευμα της Τετάρτης τον αγώνα της μεγάλης ομάδας του Νομού, του ΑΟΞ με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος επίσης.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά και τους παίκτες που αποτελούν την αποστολή της Παναχαϊκής για το αυριανό παιχνίδι: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Κολ, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ, Μπαστακός, Αντωνακόπουλος, Μωραΐτης.