Κύπελλο Ελλάδος: Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στα Πηγάδια! Με το ζόρι κόπηκε τριψήφιο νούμερο

 

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων για εντός έδρας αγώνα της Ξάνθης, τουλάχιστον από όσο μπορούμε να θυμόμαστε, σημειώθηκε στην αναμέτρηση του ΑΟΞ με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Όπως σημείωσε το ThrakiSportS, για τον αγωνα αυτόν η ΠΑΕ διευκρίνισε ότι δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας ενώ παράλληλα όρισε την γενική είσοδο στα 12 ευρώ – που είναι το ακριβότερο εισιτήριο σε οποιονδήποτε αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου (ακόμα και στο ΠΑΟΚ-Αρης υπήρχαν μεν ακριβότερα εισιτήρια αλλά οι τιμές ξεκινούσαν από τα 10 ευρώ ενώ υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και Παναχαϊκή που θα γίνει επίσης στην Ξάνθη η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ).

Αποτέλεσμα; Σε συνδυασμό προφανώς και με τις κακές καιρικές συνθήκες και τον δυνατό αέρα που δεν ευνοεί και πολύ τις εξόδους από τα σπίτια, να έχουμε στον αγώνα ΑΟΞ-ΟΦΗ μόλις… 116 εισιτήρια. Ναι σωστά διαβάσατε. Ενατόν δέκα έξι. Μάλιστα, κάποια από αυτά ήταν παιδικά (που κόστιζαν 6 ευρώ – και πάλι πιο ακριβά από το ματς του Αβάτου με την Παναχαϊκή την Πέμπτη) με αποτέλεσμα οι εισπράξεις να περιοριστούν στα 1.100 ευρώ. Κοινώς ούτε τα έξοδα για τον αγώνα δεν βγήκαν από τις εισπράξεις των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

116 εισιτήρια. Εκατον δεκα έξι. 116. Το επαναλαμβάνουμε για να το συνειδητοποιήσουμε. Ο αντίστοιχος αριθμός που θα καταγραφεί στην αναμέτρηση της Πέμπτης πλέον αποκτά επιπρόσθετη αξία, καθώς θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρίσεις…