Κύπελλο Ελλάδος: Στα 12 ευρώ η γενική είσοδος στο Ξάνθη-ΟΦΗ, στα 5 ευρώ στο Άρης Αβάτου-Παναχαϊκή

 

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ακολουθώντας την τακτική που είχε και τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα αναγνωρίσει τις κάρτες διαρκείας στους αγώνες του Κυπέλλου και οι κάτοχοί τους θα υποχρεωθούν να πληρώσουν εισιτήριο.

Μάλιστα, το εισιτήριο αυτό κάθε άλλο παρά φτηνό είναι καθώς η γενική είσοδος για την αναμέτρηση Ξάνθη-ΟΦΗ ορίστηκε στα 12 ευρώ και 6 ευρώ θα είναι το παιδικό εισιτήριο.

Μια ημέρα μετά, ο Άρης Αβάτου θα φιλοξενήσει για τον ίδιο θεσμό του Κυπέλλου στο γήπεδο του ΑΟΞ την Παναχαϊκή, μια ομάδα εξίσου ιστορική με τον ΟΦΗ.

Και ενώ θα περίμενε κανείς η διοίκηση Κοτόπουλου να τσιμπήσει κάπως τις τιμές επιδιώκοντας να βγάλει ένα κέρδος από την συμμετοχή στο Κύπελλο, έλαβε την ακριβώς αντίθετη απόφαση.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ, όπως είχε συμβεί και στην αναμέτρηση του προηγούμενου γύρου με τον Πλατανιά όπως πιο πριν και με τον Εθνικό Κεραμιδίου Πιερίας. όταν και είχαν μπει δωρεάν γυναίκες και παιδιά.

Με μια ημέρα διαφορά λοιπόν θα έχουμε στην Ξάνθη δυο αγώνες.

Στον πρώτο, στα Πηγάδια, όπου χρειάζεται μεταφορικό μέσο για να πάει κανείς από την πόλη, η γενική είσοδος ακόμα και για τους κατόχους διαρκείας ορίζεται στα 12 ευρώ και 6 ευρώ το παιδικό για να δει τον αγώνα ΑΟΞ-ΟΦΗ.

Στον δεύτερο, μέσα στην πόλη και στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ, η γενική είσοδος για το ματς Άρης Αβάτου-Παναχαϊκή έχει οριστεί στα 5 ευρώ, δηλαδή πιο κάτω και από παιδικό του ΑΟΞ-ΟΦΗ.

Το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι διοικήσεις των δύο ομάδων είναι πάνω – κάτω το ίδιο, το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης. Τα συμπεράσματα δικά σας – και αυτονόητη υποχρέωση να δούμε και την σύγκριση του πλήθους στις εξέδρες των δύο γηπέδων μετά την διεξαγωγή των αγώνων…