Η Βούλα Παπαχρήστου έφυγε από την ΑΕΚ και συνεχίζει σε «Θρακιώτικο» σύλλογο

 

Το μεγάλο μπαμ στις μεταγραφές στον στίβο αποτελεί η αποχώρηση της Βούλας Παπαχρήστου από την ΑΕΚ αλλά και ο σύλλογος στον οποίο η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν επέλεξε να συνεχίσει.

Πρόκειται για τον Α.Ο. Κάλλιστος, την ομάδα που έχει ιδρύσει ο Ξανθιώτης παλαίμαχος σπρίντερ Άγγελος Παυλακάκης, ο άνθρωπος που εδώ και 21 χρόνια κατέχει ένα από τα πιο στοιχειωμένα πανελλήνια ρεκόρ, αυτό στην κούρσα της μιας ανάσας των 100 μέτρων.

Ο Κάλλιστος έχει την έδρα του στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου έτσι κι αλλιώς κάνει προπονήσεις καθημερινά η Βούλα Παπαχρήστου, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πομάσκι. Πρόεδρός του είναι ο Θανάσης Λαμπρόπουλος και αρχιπροπονητής αλλά ουσιαστικά και ιδρυτής του ο Παυλακάκης.

Με την συγκεκριμένη ομάδα έχουν αγωνιστεί αρκετοί άλλοι πρωταθλητές όπως η Σταμάτη Λένη και η Δήμητρα Μάρκου. Ωστόσο με την παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου, την οποία ως ThrakiSportS έχουμε βαφτίσει Θρακιώτισσα εξ αγχιστείας λόγω του γάμου της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη, ανεβαίνει επίπεδο.

Και η Βούλα Παπαχρήστου, που ολοένα και πιο συχνά έρχεται στις διακοπές της στην Ξάνθη, δείχνει με την επιλογή της ότι αισθάνεται συμπατριώτισσα, επιλέγοντας τον σύλλογο που ίδρυσε ο μεγάλος Άγγελος Παυλακάκης για να συνεχίσει την τεράστια καριέρα της…