Καθαρές σε σχέση με ενδεχόμενο ντόπινγκ οι εξετάσεις του Ντοσίδη – Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή του

 

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 21χρονου κομοτηναίου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη, που κατέρρευσε στα τεστ για τους διαιτητές που προορίζονταν για την Γ’ Εθνική Κατηγορία στην Αθήνα.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Αγία Όλγα, εξακολουθεί να κινδυνεύει, εξακολουθεί να έχει μηχανική στήριξη αλλά το σημαντικό είναι ότι πλέον έχει σταθεροποιηθεί και σε καμία περίπτωση δεν έχει επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο η πολυήμερη παραμονή σε νοσοκομεία όταν ο οργανισμός είναι εξασθενημένος εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους λοιμώξεων και για τον λόγο αυτόν αναμένεται σύντομα να υπάρξουν οι τελικές κινήσεις περιμένοντας να αντιδράσει πλέον μόνος του ο οργανισμός του.

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι εξετάσεις που έγιναν για ενδεχόμενο ντόπινγκ βγήκαν εντελώς καθαρές, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την οικογένεια του διαιτητή ανώτατος παράγοντας του θρακιώτικου ποδοσφαίρου.

Καμία απαγορευμένη ουσία δεν βρέθηκε στον οργανισμό του Νίκου Ντοσίδη, διαψεύδοντας έτσι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις διάφορες φήμες που διάφοροι κυκλοφόρησαν σε σχεση με τα αίτια της κατάρρευσης του νεαρού θρακιώτη διαιτητή, τα οποία οι γιατροί ακόμα αναζητούν…