Είδε Γαλατά στην Πόλη, ξανασκόραρε την επομένη και φεύγει για Γερμανία ο Εγιούπ Χατζηχασάνογλου!

 

Στην Γερμανια θα βρεθεί ο ξανθιώτης επιθετικός Εγιούπ Χατζηχασάνογλου που αποχωρεί απο τον Εχίνο Σπορ μετά τους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο πρώτος σκόρερ του Εχίνου πέρισυ στο πρωταθλημα με 11 τέρματα, αποχαιρετά την ομάδα του με 3 γκολ για το κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης με ΑΠΟΞ, Ασπίδα Ξανθης και σήμερα με Κεντητή και  η έλλειψη του εναμένεται να είναι μεγάλη για την ομάδα του. H αποχώρησή του όμως μονο για καλό είναι, αφού ο 20χρονος επιθετικός θα βρεθεί σε λίγες ημέρες στην Βόρεια Γερμανία και στην περιoχή του Αμβούργου παίρνοντας μερος  στις πολύ δύσκολες προπονήσεις του Κίελου που συμμετέχει στην Β’ Γερμανίας, ενώ εαν δεν μπορέσει να μείνει στην μεγάλη ομάδα της πόλης που είναι γνωστή για την ομάδα χαντμπολ της διεθνώς, εχει κλείσει και στην Τουρκ Κίελ ερασιτεχνική ομάδα του Κιέλου.

Ο Χατζηχασάνογλου αγωνίζεται με άνεση τόσο στο δεξί άκρο όσο και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλα και στην κορυφή, είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1998 στον Εχίνο, και εκεί ξεκινησε την μπάλα στα 8 του στην Ακαδημία του συλλόγου. Στην Ακαδημία έμεινε μέχρι τα 14 όταν και βλέποντας το ταλέντο του ο προπονητής του Εχίνου Σερκάν Γιουρούκ τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στην πρώτη ομάδα του Εχίνου ο προπονητής θα τον εμπιστευτεί και το 2015 στα 17 του πέτυχε 23 τερματα στο πρωταθλημα οπου τον εντόπισαν οι ιθύνοντες της Ξάνθης, εντυπωσιασμένοι απο την ταχύτητα του και την πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση.  Ωστόσο  μετά από 2 χρονιές γεμάτες στην Κ20 και δοκιμές στην Γαλατα Σεραι Κ19, επέστρεψε στον Εχίνο πέρυσι κανοντας εντυπωσιακές εμφανισεις προσελκύοντας το ενδιαφερον ομάδων Β’ αλλά και Γ’ εθνικής όπως του Άρη Αβατου.

Ο Χατζηχασανογλου είναι οπαδός της Γαλατασαράι και μάλιστα στην βρέθηκε στην πρεμιέρα της  στο Champions League στο Αλί  Σαμι Γεν και στην νικη της 3-0 επί της Λοκομοτίβ Μοσχας, με αποτέλεσμα να φτασει στο γήπεδο για το κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης, λίγο πριν την εναρξη του αγώνα, γεγονος που δεν τον εμπόδισε να ξανασκοράρει για 3η φορά φέτος στην νικη του Εχίνου επί της Κεντητής με 1-3.