Η ενημέρωση γονέων και αθλητών του ΝΟΑ από τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Π. Βελέτζα (+photos)

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 15/9  η ενημέρωση αθλητών και γονέων του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης από τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Παναγιώτη Βελέντζα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο έφορος της ομάδας Μάκης Κυριακίδης, και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Βελέντζας, προπονητής μεταξύ άλλων του πρωταθλητή Ευρώπης Απόστολου Χρήστου. Ο ίδιος απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τόνισε πως “το ενιαίο σύστημα λειτουργίας του κολυμβητικού τμήματος του ΝΟΑ, από τις ακαδημίες ως την αγωνιστική ομάδα είναι αθλητικοκεντρικό, δηλαδή επίκεντρο θα είναι το παιδί-αθλητής. Όλοι οι υπόλοιποι, διοίκηση,προπονητές, επιστημονικοί συνεργάτες, γονείς, θα είναι δορυφόροι και αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια“.

Στη συνέχεια, και αφού παρουσίασε τους προπονητές των τμημάτων, ανέλυσε την τακτική πλεύσης που θα ακολουθήσει η ομάδα το επόμενο διάστημα προκειμένου “οι κολυμβητές αι κολυμβήτριες μας να έχουν υψηλό επίπεδο τεχνικής και επιδόσεων μέσα από ένα υγείες περιβάλλον που θα τους σέβεται και θα τους στηρίζει.Εξήγησε πως για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο όλοι όσοι είναι γύρω από τον αθλητή να λειτουργούν αρμονικά, και με μόνο γνώμονα την σωστή διαπαιδαγώγησή του τόσο εντός όσο και εκτός νερού.

Σημαντικό κομμάτι της ομιλίας του αφιερώθηκε “στον ενιαίο σχεδιασμό και οργάνωση του κολυμβητικού τμήματος του ομίλου“.  Κλείνοντας ο ομοσπονδιακός προπονητής απάντησε στις ερωτήσεις γονέών και αθλητών.