ΕΠΣ Θράκης: Η επιστροφή της Γρατινής στο «Χρήστος Ιομέρης» και οι 12 προσθήκες

 

Δεν το βάζει κάτω ο Κώστας Τσιμπούκα, ο πρόεδρος που έγραψε αθλητική ιστορία με την Δόξα Γρατινής και που είναι αυτός που ξανασηκώνει εδώ και μερικά χρόνια ολόκληρη την ομάδα σχεδόν μόνος του.

Έτσι κατάφερε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο “Χρήστος Ιομέρης” και να «επιστρέψει» η ομάδα στην έδρα της, στο γήπεδο που πολύ μεράκι  έστησαν και περιποιήθηκαν οι παράγοντες της ομάδας.

Από το δήλωσε ο ίδιος ο Τσιμπούκας στον Χασάν Χουσεϊν του Περισκοπίου τονίζοντας ότι παρόλο που έφυγαν αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ, προσωπική του εκτίμηση είναι ότι η ομάδα ενισχύθηκε σε έμψυχο υλικό.

«Με προπονητή για μια ακόμη χρονιά τον Γιώργο Δίγκα θα έχουμε μια καλή ομάδα με στόχο όπως πάντα μια καλή πορεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό προστέθηκαν άλλοι 12 ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τις περισσότερες από τις οποίες έχει βέβαια ήδη αποκαλύψει το ThrakiSportS.

Συγκεκριμένα, επέστρεψε από το Κόσμιο ο Νουγζκάρης και ήρθαν οι Γαβριήλ Κουβεργιανός, Αλέκος Γιαννόπουλος, Νίκος Αργυρόπουλος, Μιχαλακέλλης, Ρόϊδος από Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, Κισσούδης από Α.Ο. Μεσούνης, Νικολόπουλος (τερματοφύλακας) από Ορφέα Στρύμης, Νιαζή Αλή από Ελπίδα Σαπών, Κρεμμύδας και Γιολδάσης (από Δόξα Προσκυνητών), Παύλος Μορφακίδης (επέστρεψε από την Κρήτη) και Παπουτσίδης (τερματοφύλακας από Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου). Και έπεται συνέχεια…