ΕΠΣ Έβρου: Όλα τα σενάρια για τα 12 εισιτήρια που κρίνονται την τελευταία αγωνιστική

 

Σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS ανέφερε τις 12 ομάδες που ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Στους αγώνες της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων διακυβεβςύονται όμως άλλα 12 εισιτήρια. Αναλυτικά η κατάσταση ανά όμιλο έχει ως εξής:

1oς όμιλος: Με τους τρεις βαθμούς που έχει ο ΑΟ Καππαδοκών έχει ήδη προκριθεί αφού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης Β’ δεν έχει αγώνα. Με το ένα πόδι έχει προκριθεί και ο Ποντιακός που θέλει απλά να μην χάσει με πάνω από δυο γκολ διαφορά από την Καππαδοκία.

2ος όμιλος: Ο ΑΟ Μάκρης με 4 βαθμούς έχει ήδη προκριθεί, αφού είναι αδύνατον να τον φτάσουν και ο Ιπποκράτης και η Νέα Χηλή που παίζουν μεταξύ τους. Πρακτικά όποιος νικήσει στο μεταξύ τους ματς θα περάσει στην επόμενη φάση, με τον Ιπποκράτη να ευνοείται και στην ισοπαλία.

3ος όμιλος: Μαθηματικά δεν έχει προκριθεί κανείς. Πρακτικά έχουν περάσει και ο ΑΟ Θράκης Άλεξ και η ΑΕ Έβρου, που αντιμετωπίζει την Φουρτούνα την τελευταία αγωνιστική. Θεωρητικά όμως υπάρχει ενδεχόμενο εφόσον κερδίσει η Φουρτούνα και πάμε σε τριπλή ισοβαθμία να υπάρξει αποκλεισμός κάποιου από τους πρώτους δύο.

4ος όμιλος: Χωρίς να έχουν παίξει παιχνίδι οι ΑΟ Μαΐστρου και ΑΟ Αρίστεινου έχουν ήδη προκριθεί αφού αποχώρησε η ΠΑΕ Νίψας. Θα παίξουν πλέον μεταξύ τους για την πρωτιά.

5ος όμιλος: Αν και με 6 βαθμούς ο Ατρόμητος Άβαντα δεν είναι εξασφαλισμένος. Υπάρχει ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας αν κερδίσουν στην τελευταία αγωνιστική και η Νίκη Απαλού και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Δεδομένα εκτός συνέχειας ο ΑΟ Μοναστηρακίου.

6ος όμιλος: Η κυπελλούχος Θράκη Φερών έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Είναι πρώτη στον όμιλο και παίζει με τον Δορίσκο και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα προκριθεί. Ο Δορίσκος αν κερδίσει ή έρθει ισοπαλία προκρίνεται και αυτός, αν χάσει, θέλει να μην συμβεί με δυο γκολ διαφορά. Αν συμβεί με ένα, θα βγουν κομπιουτεράκια.

7ος όμιλος: Ο Έβρος Σουφλίου με έξι βαθμούς έχει προκριθεί. Αν χάσει από τον Πυρσό Σιδηρούς στην τελευταία αγωνιστική, θεωρητικά θα έχει ελπίδες η Ενωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης σε περίπτωση ευρείας νίκης επί του Ακρίτα Δαδιάς.

8ος όμιλος: Η ΑΕ Διδυμοτείχου παρά την ισοπαλία της με την Δόξα Δόξας προκρίθηκε, αφού είναι αδύνατο να την φτάσει το Ελληνοχώρι. Αν το τελευταίο κερδίσει, θα την ακολουθήσει στην επόμενη φάση, αλλιώς θα την ακολουθήσει η Δόξα Δόξας.

9ος όμιλος: Με 6 βαθμούς οι Ατρόμητος Ασπρονερίου και Ορφέας Σοφικού έχουν ήδη προκριθεί και θα παίξουν για την πρωτιά στο μεταξύ τους ματς. Τυπική διαδικασία και το Ηρακλής Σαγήνης – Ασπίδα Θουρίου αφού και οι δύο αποκλείονται.

10ος όμιλος: Ο Ορέστης Ορεστιάδας έχει προκριθεί αφού τρεις βαθμούς πίσω του είναι η Ένωση Οινόης  και ο Ακρίτας Νέας Βύσσας αλλά παίζουν μεταξύ τους. Όποιος νικήσει προκρίνεται, σε ισοπαλία ευνοείται η Οινόη. Εκτός συνέχειας δεδομένα η Δόξα Ορεστιάδας.

11ος όμιλος: Η Θύελλα Κυπρίνου με έξι βαθμούς έχει προκριθεί, αφού δεν την φτάνουν Στέρνα και Φυλάκιο που ήδη έχει αποκλειστεί. Μαθηματικές μόνο ελπίδες για Στέρνα, αν νικήσει με ευρύ σκορ το Φυλάκιο και χάσει το Νεοχώρι από την αδιάφορη πλέον Θύελλα.

12ος όμιλος: Ο Ακρίτας Ορμενίου έχει ήδη προκριθεί. Παίζει τελευταία αγωνιστική με τον Άρδα Καστανεών που προκρίνεται ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Αν χάσει με τρία ή περισσότερα, περνούν τα Ρίζια. Στα δύο θα πρέπει να βγουν κομπιουτεράκια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 12 ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ