Champions League: Πρεμιέρα για ΑΕΚ! Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα σημερινά παιχνίδια

 

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ολλανδία με τον Άγιαξ που μάλιστα ανοίγει την αυλαία της ημέρας καθώς διεξάγεται νωρίτερα από τα υπόλοιπα, ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Champions League με το οποίο ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική.

Χθες είχαμε τα πρώτα οκτώ παιχνίδια και σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός του ThrakiSportS που σας καλεί να προβλέψετε τα σκορ στους αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και να κερδίσετε δώρα, κυρίως όμως να διασκεδάσατε. Όσοι δεν το κάνατε από την πρεμιέρα έχετε χρόνο, αφού συνολικά 125 παιχνίδια θα παιχτούν μέχρι τον τελικό και υπάρχει πολύς χρόνος να «ρεφάρετε». Αρκεί σύντομα να συνδεθείτε με την εφαρμογή με ένα κλικ ΕΔΩ, να εγγραφείτε στο γκρουπ που έχει δημιουργήσει το ThrakiSportS και… να παίξετε μπάλα με τις προβλέψεις σας από τώρα μέχρι και τον… Ιούνιο.

Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των παικτών – αναγνωστών του ThrakiSportS για τα αποψινά οκτώ παιχνίδια:

Στο παιχνίδι Αγιαξ – ΑΕΚ που αρχίζει στις 19:55 το 86% βλέπει νίκη των Ολλανδών, ένα 11% ποντάρει στην ισοπαλία και 3% νίκη της ΑΕΚ.

Στο ματς Σαχτάρ – Χοφενχαϊμ που επίσης αρχίζει στις 19:55 το 62% προβλέπει νίκη των Ουκρανών, ένα 25% ποντάρει στην ισοπαλία και το υπόλοιπο 13% στη νίκη των Γερμανών.

Τα άλλα παιχνίδια αρχίζουν στις 22:00. Το Μπενφίκα – Μπάγερν είναι για τον όμιλο της ΑΕΚ και το 92% βλέπει εκτός έδρας νίκη των Γερμανών, το 6% ισοπαλία και μόλις το 2% ποντάρει στον άσο, υπέρ των Πορτογάλων.

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Λυών το 98% βλέπει επικράτηση των Άγγλων. Περίπου στο 1,5% είναι εκείνοι που βλέπουν ισοπαλία και μόλις στο 0,5 εκείνοι που εκτιμούν ότι θα κερδίσει η γαλλική ομάδα.

Στην αναμέτρηση Βικτόρια Πλζεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημοφιλέστερο αποτέλεσμα είναι η νίκη των ρώσων όπου ποντάρει το 56%. Το 32% βλέπει ισοπαλία και το υπόλοιπο 14% άσο.

Στο μεγάλο ματς της βραδιάς Ρεάλ Μαδρίτης -Ρόμα το 89% προβλέπει νίκη της ισπανικής ομάδας, πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μόλις το 8% ποντάρει στην ισοπαλία και το 3% στη νίκη των Ιταλών.

Στο Βαλένθια – Γιουβέντους όπου θα έχουμε την επιστροφή του Ρονάλντο στην Ισπανία, το 83% βλέπει διπλό των Ιταλών. Το 12% ποντάρει στο “χ” της ισοπαλία και μόλις το 4% στον άσο της Βαλένθια.

Τέλος στο Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η πλειοψηφία επίσης βλέπει διπλό. Το 89% ποντάρει στη νίκη της Γιουνάιτεντ, το 7% στην ισοπαλία και το 4% στη νίκη των γηπεδούχων.

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ