Super League: Παραίτηση – βόμβα του πιο δημοφιλούς στελέχους των XanthiFans

 

Παραίτηση – βόμβα είχαμε στον μεγαλύτερο σύνδεσμο οπαδών του ΑΟΞ, τους XanthiFans αφού σύμφωνα με πληροφοριες  υπέβαλε την παραίτησή του ο Στέφανος Παϊτάρης «σε μια κίνηση που δρομολογεί εξελίξεις στον συνδεσμιακό χώρο της ομάδας».

Όπως είναι φυσιολογικό, η λογική λέει ότι θα υπάρξει αντικατάσταση με αναπληρωματικό μέλος αλλά είναι δεδομένο πώς προκαλούνται πολλά ερωτηματικά για την αιτία που συνέβη αυτό το γεγονός, καθώς ο Παϊτάρης δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος των XanthiFans.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Παϊτάρης (αριστερά στην φωτό) κατείχε θέση αντιπροέδρου και υπευθύνου δημοσίων σχέσεων στο τρέχον διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου, κυρίως όμως ήταν εκείνος που είχε λάβει τις περισσότερες ψήφους στις αρχαιρεσίες που είχαν διεξαχθεί τον Φεβρουάριο του 2017, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τους υπόλοιπους που εξελέγησαν μέλη του Δ.Σ. Κοινώς ήταν ο πιο δημοφιλής και αγαπητός μεταξύ των μελών του Συνδέσμου αλλά και η φωνή του προς τον έξω κόσμο, έχοντας αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις.

Βάσει εκείνων των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2017, πρώτο αναπληρωματικό μέλος είναι ο Νίκος Χατζηφωτιάδης, που θα κληθεί να καταλάβει την θέση του Παϊτάρη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακατάταξη στις αρμοδιότητες. Μέχρι τώρα υπενθυμίζεται ότι χρέη προέδρου ασκούσε ο Αριστοκλής Καραμανίδης (δεξιά στην φωτο), αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων όπως προαναφέρθηκε ήταν ο παραιτηθείς Στέφανος Παϊτάρης, γραμματέας και υπεύθυνος υλικού ο Λευτέρης Κασαπίδης, ταμίας ο Ηλίας Καραπαπάζογλου και μέλος του ΔΣ και έτερος υπεύθυνος υλικού ο  Μουσταφά Μουσταφάογλου.

«Σε ένα «καταρρακωμένο» οπαδικό κίνημα στην πόλη μας, με ελάχιστη…νεολαία στο γήπεδο, με μια ομάδα που βγάζει διαρκείας…τελευταία στιγμή αλλά παρά ταύτα φτάνει στην πώληση τον περσινό αριθμό (κάτι λιγότερα από 1800) με ελάχιστη διαφήμιση, χωρίς επικοινωνία με σχολικούς φορείς για περαιτέρω ενίσχυση με νεολαία και κοινό που θα «φρεσκάρει» μια από τις πιο γηρασμένες κερκίδες στην Ελλάδα, το να μαθαίνεις για παραίτηση ενός ανθρώπου που…έτρεξε σημαντικές καταστάσεις στο σύγχρονο παρελθόν του Συνδέσμου μας , μόνο ευχάριστο δεν είναι», σχολιάζει στο aox1967 που μετέδωσε πρώτο την σχετική είδηση της παραίτησης ο Χάρης Εφραιμίδης, από τα ιδρυτικά μέλη των XanthiFans και για πολλούς εκφραστής της πλειοψηφίας των μελών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη σελίδα των XanthiFans έχει να ανανεωθεί από τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στις 26 Αυγούστου, δηλαδή πάνω από τρεις εβδομάδες.