ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το ντέρμπι της Κομοτηνής Αίας-Δημοκρίτειο

 

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και φυσικά από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ έμεινε ο προπονητής του Αίαντα Κομοτηνής Δημήτρης Οικονομίδης, που νίκησε με 59-50 το περασμένο Σάββατο το Δημοκρίτειο.

«Ήταν ο πρώτος μας αγώνας. Έχουμε δείξει καλά στοιχεία από πέρσι. Ο κορμός της ομάδας μας είναι ίδιος σε σχέση με τον περσινό, γι’ αυτό τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και λειτουργούν στο γήπεδο. Περιμένουμε κάποιες προσθήκες, κι έτσι πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για φέτος. Οι προσδοκίες μας είναι ρεαλιστικές, προσπαθούμε να παίξουμε καθαρά ερασιτεχνικό μπάσκετ», σχολίασε ο προπονητής του Αίαντα.

Από πλευράς Δημοκριτείου, ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Κώστας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήταν ένα ντέρμπι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, αλλά μετά μπήκαμε ξανά στο ματς. Είμαστε μία καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά στην δωδεκάδα. Ακόμη είμαστε στην αρχή κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μας έχουν φύγει πολλοί καλοί παίκτες, κι έχουν γίνει πολλές νέες προσθήκες, γι’ αυτό προσπαθούμε να εντάξουμε και τα νέα παιδιά στην ομάδα».

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε ενώπιον περίπου 150 θεατών, γεγονός που μόνο αισιοδοξία αφήνει για την συνέχεια αναφορικά με την παρουσία των φίλων του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής.