Champions League: Το πάρτυ αρχίζει! Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους οκτώ αγώνες της Τρίτης

 

Με οκτώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αρχίζει το βράδυ η διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική που φέτος έχει και δυναμική θρακιώτικη συμμετοχή, αφού λόγω της παρουσίας της ΑΕΚ έχουμε και αρκετούς θρακιώτες (αρχής γενομένης από τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη και τον αρχηγό της ομάδας Πέτερο Μάνταλο).

Κατά τα άλλα είναι μια διοργάνωση που συνήθως δεν έχει ευθύ θρακιώτικο ενδιαφέρον αλλά προσελκύει τα βλέμματα και των θρακιωτών φιλάθλων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι έχουν επιχειρήσει ταξίδια σε Κωνσταντινούπολη ή την Βουλγαρία αλλά και πιο μακρινά για να πάρουν γεύση από μια αναμέτρηση όπου κουνάνε στην αρχή το σεντόνι.

Φέτος το ThrakiSportS βάζει τους θρακιώτες φιλάθλους σε ένα εξτρά «τρυπάκι». Μετά την επιτυχία που είχε η διοργάνωση του ThrakiSportS World Cup Predictor Game που το αγκαλιάσατε πέραν των προσδοκιών, αποφασίσαμε από την στιγμή που μας δίνεται η δυνατότητα μέσω της συνεργαζόμενης εφαρμογής Superbru να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και με το Champions League.

Στόχος είναι να παίξουμε και να διασκεδάσουμε, όχι απαραίτητα να κερδίσουμε. Στόχος είναι να παντρευτούν σε αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι οι αθλητές και παράγοντες των ομάδων με τους συντάκτες της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας της περιοχής, στόχος είναι όλοι μαζί να απολαύσουμε την διοργάνωση του Champions League μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Φυσικά ήδη φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε δώρα για τους νικητές, όπως κάναμε και στην περίπτωση του Μουντιάλ. Δώρα που στο σύνολό τους θα ξεπερνούν σε αξία τα 500 ευρώ και θα δοθούν τόσο στους πρώτους της συνολικής βαθμολογίας όσο και σε επιμέρους πρώτους, ανάλογα με τις αγωνιστικές των ομίλων ή τις νοκ άουτ φάσεις.

Αλλά δεν σας θέλουμε για τα δώρα. Σας θέλουμε για την παρέα και την διασκέδαση. Και μέσα από αυτό το ιδιότυπο πρωτάθλημα προβλέψεων του ThrakiSportS Champions League Predictor Game θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε όλη τη χρονιά τα αποτελέσματα αλλά και τις προβλέψεις της ομάδας των θρακιωτών φιλάθλων και αναγνωστών του ThrakiSportS για κάθε παιχνίδι.

Η αρχή γίνεται  με τα οκτώ σημερινά παιχνίδια και πρώτα με τα δύο που ξεκινούν στις 19:55, όταν η Ίντερ θα υποδεχθεί την Τότεναμ. Το 49% των συμμετεχόντων προβλέπει νίκη των Άγγλων, το 26% νίκη των γηπεδούχων Ιταλών και το υπόλοιπο 25% θεωρεί ότι η αναμέτρηση θα λήξει ισόπαλη.

Επίσης στις 19:55 διεξάγεται η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Αϊντχόβεν. Εδώ το 97% προβλέπει επικράτηση των Καταλανών. Στο 2% περιορίζονται αυτοί που εκτιμούν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο ενώ κάτω από 1% είναι το ποσοστό όσων προβλέπουν νίκη των Ολλανδών στην Βαρκελώνη.

Τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια της βραδιάς αρχίζουν στις 22:00. Στο Μονακό – Ατλέτικο Μαδρίτης οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό του ΤhrakiSportS με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις τους εκτιμούν κατά 63% ότι φαβορί είναι η Ατλέτικο. Το 27% ποντάρει στο “Χ” και το 0% στον άσο της Μονακό.

Στο Μπριζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ επίσης η συντριπτική πλειοψηφία βλέπει νίκη των φιλοξενούμενων. Το 84% προβλέπει νίκη των Γερμανών, ένα 11% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις ένα 5% εκτιμά ότι θα κερδίσει η βελγική ομάδα σε αυτήν την αναμέτρηση.

Στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου – Νάπολι έχουμε και πάλι εκτιμήσεις για διπλό. Συγκεκριμένα το 72% των παικτών πιστεύει ότι θα κερδίσουν οι Ιταλοί, το 18% ποντάρει στην ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες και το υπόλοιπο 10% στη νίκη των Σέρβων.

Το για πολλούς μεγαλύτερο ματς της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Εδώ οι περισσότεροι αναγνώστες του ThrakiSportS βλέπουν αγγλική υπεροχή. Στον άσο ποντάρει το 54%, στην ισοπαλία το 27% και σε νίκη των Γάλλων το εναπομείναν 19%.

Μοιρασμένη είναι η κατάσταση αναφορικά με τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο Champions League Predictor Game στο παιχνίδι Σάλκε – Πόρτο. Το 39% βλέπει νίκη των Γερμανών, το 36% ποντάρει στην ισοπαλία και το υπόλοιπο 25% εκτιμά ότι θα νικήσουν οι Πορτογάλοι.

Τέλος, στο Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας οι δύο στους τρεις βλέπουν νίκη των Τούρκων. Συγκεκριμένα το 65% ποντάρει στον άσο, το 24% στην ισοπαλία και το υπόλοιπο 11% σε νίκη της ρωσικής ομάδας μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Αν δεν έχετε σπεύσει και εσείς να κάνετε τις προβλέψεις σας στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game απλά σπεύσατε. Αν δεν ήσασταν στην παρέα μας από το Μουντιάλ, κάντε αμέσως εγγραφή, Διαφορετικά, με τα τότε στοιχεία σας, μπείτε στην ομάδα προβλέψεων του ThrakiSportS και αρχίστε το παιχνίδι!!!