Κύπελλο Ελλάδος: «Βροχή» οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις στον Άρη Αβάτου από ΠΑΕ, Ορφέα και ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης

 

«Βροχή» άρχισαν να πέφτουν ήδη από το βράδυ της Κυριακής, μετά την ιστορική πρόκριση του Άρη Αβάτου στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις από τις υπόλοιπες ομάδες της Ξάνθης.

Το πρωί ο ΑΟΞ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να εκφράσει τα συγχαρητήριά του: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ συγχαίρει τον Άρη Αβάτου για την ιστορική πρόκρισή του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τη χθεσινή του νίκη στα πέναλτι επί του Πλατανιά. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στον θεσμό».

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε ήδη από το βράδυ της Κυριακής ο Ορφέας Ξάνθης, φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου Ξάνθης πέρυσι και εκ των βασικών αντιπάλων του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. «Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Αβάτου για τη μεγάλη διάκριση να περάσει στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Μπράβο σας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ορφέα.

«Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης συγχαίρει τον Άρη Αβατου και όλους τους συντελεστές αυτή της τεράστιας επιτυχίας για τον ξανθιώτικο αθλητισμό», αναφέρει η ανακοίνωση της Βασίλισσας που εκπροσωπεί το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο στη Β’ Εθνική Γυναικών.

Η Αναγέννηση Θαλασσιάς ανέφερε: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. της Αναγέννησης Θαλασσιάς και οι ποδοσφαιριστές της συγχαίρουν τον Άρη Αβάτου για την πρόκριση του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ο Ηρακλής Ζυγού έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου για την πρόκρισή τους στην φάση των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας!».

Ο Εχίνος Σπορ σχολίασε: «Ο πρόεδρος, σύσσωμο το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Εχίνου Σπορ συγχαίρουν την ομάδα του Άρη Αβάτου για την πανάξια πρόκριση της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και μαζί με τον ΑΟ Ξάνθης να κάνουν υπερήφανη τον Νομό μας σε όλη την Ελλάδα».

Ο ΑΟ Βιστωνίδας έγραψε στην δική του ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Βιστωνίδας συγχαίρει την ομάδα του Άρη Αβάτου για την σπουδαία επιτυχία και πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ο Ερμής Μάνδρας ανέφερε: «Το Δ. Σ του Ερμή Μάνδρας, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Αβατου για την μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Πλατανιά. Είναι μεγάλη τιμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας!».

Η Κεσσάνη Ερασμίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Κεσσάνη Ερασμίου συγχαίρει τον συντοπιτη του Άρη Αβατου για την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλαδος. Τέτοιες επιτυχίες μεγαλώνουν το Ξανθιωτικο ποδόσφαιρο».

Ο Απόλλων Διομήδειας ανέφερε: «Συγχαρητήρια σ’το Αδελφό σωματείο Άρη Άβατο για την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας».

Τέλος, η ΑΕΚ Κυψέλης έγραψε: «Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΚ Κυψέλης συγχαίρει την ομάδα του Άρη Αβάτου για την πανάξια πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος».

Πιθανότατα να υπάρχουν και άλλες ανακοινώσεις που έχουν διαφύγει της προσοχής μας (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις στέλνουν στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και θα συμπληρωθούν)…