ΕΠΣ Έβρου: Έβαλε δύσκολα ο Πέπλος στην κάτοχο του κυπέλλου Θράκη Φερών

 

Παρουσία αρκετών φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου των Φερών, η τοπική Θράκη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, όπου αγωνίζεται ως κάτοχος του τροπαίου, αν και η αλήθεια είναι ότι ο ΑΣ Πέπλου της έβαλε δύσκολα.

Αν και τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, η φιλόδοξη ομάδα του Πέπλου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ολοκλήρωσε την παρουσία της στην φάση των ομίλων επιτυγχάνοντας δύο γκολ σε βάρος της κυπελλούχου και μάλιστα προηγούμενη δύο φορές στο σκορ.

Στο 24′ ο Τσοτανίδης έκανε την βαθιά μπαλιά έπειτα απο εκτελεση φαουλ, η αμυνα των Φερων αδράνησε, ο Καρίπης βγήκε μόνος του απέναντι στον Βαφειάδη, τον νίκησε και άνοιξε το σκορ για το 0-1. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχαμε την ισοφάριση για τη Θρακη Φερων, με τον Δεμιρακο να βγαινει σε τετ α τετ με τον Γκαϊδαρτζάκη και να σκοραρει.

Στο 36′ ο Τσοτανιδης έβγαλε ξανά την μπαλιά έπειτα από φάουλ, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Σωτηριου, που με σουτ μεσα απο την περιοχή έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Πεπλο με 1-2. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ωστόσο ο Αντωνιαδης με τετ α τετ ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 70′ με σουτ του Αντωνιάδη.

Έτσι η Θράκη Φερών εξασφάλισε από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως και ο ΑΟ Δορίσκου με τον οποίο θα αγωνιστεί στην 3η και τελευταία αγωνιστική. Ο Πέπλος ολοκλήρωσε την φετινή παρουσία του στο Κύπελλο αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα ενόψει πρωταθλήματος, ειδικά στο παιχνίδι με τις Φέρε που είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστική ομάδα, έχοντας παίξει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια για Κύπελλο Ελλάδος και Σουπερ Καπο Έβρου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Β. Στρατούδης με βοηθούς τους Ναζιρόπουλο και Παλαιοπανη.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ: Βαφειαδης, Κολγκεκα (46′ Πολιδης), Μαυροματης, Βαρβαλης, Γκακιος, Σιδηροπουλος (71′ Ινδος), Μπορας, Δεμιρακος (63′ Τσιπλακης), Παγωνιδης, Ντολας, Αντωνιαδης

ΑΣ ΠΕΠΛΟΣ (Β. Τσιπλακης): Γκαιδαρτζακης, Καμεας (53′ Ναβροζιδης), Νικολοπουλος, Κατσικας, Σωτηριου (65′ Παπαλιας), Ασημιδης, Λαμπακος, Τσοτανιδης (80′ Βερανουδης), Δεμιρακος, Σαλαμπασης, Καριπης