Γ’ Εθνική: Διπλασίασε τις φιλικές νίκες επί του Κοσμίου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε εκ νέου τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που προβληματίζει αμυντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος με 1-0.

Σε ένα μέτριο παιχνιδι ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 10′ με τον Ρουμπιε με τους γηπεδούχους να έχουν μια μεγάλη ευκαιρία στο 25′ με κεφαλιά του Γκαϊδατζή που πέρασε αουτ και ένα καλο σουτ του νεαρού Καρακασίδη που έφυγε άουτ στο 29′. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Εθνικός θα κερδισε πέναλτι, αλλά ο Δεληγιάννης έπεσε στην γωνία και έδιωξε το σουτ του Γκαϊδατζή. Στο β΄μερος το Κόσμιο ειχε ένα δοκάρι με τον Κυριακόπουλο στα μέσα του δευτερου μέρους με τον Γκαβανόζη μετά από λαθος της άμυνας να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Γκαβανόζης, Πατσιώρας, Σ. Σιδηρόπουλος, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τσατσανάς, Τάτσιος, Ζάγκαλος, Λεβεντέλης, Νάνος, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς.