ΕΠΣ Θράκης: Από τις Σάπες σε ομάδα που αγωνιζόταν στο Europa League στο εξωτερικό o Έλβις Πάλι

 

Το όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό θα κάνει πραγματικότητα ο νεαρός ελληνοαλβανός επιθετικός από την Επίδαυρο Παναγιώτης Έλβις Πάλι της Ελπίδας Σαπών.

Ο «Έλβις» που πήρε το όνομα του από τον μεγάλο ροκ σταρ Έλβις Πρίσλει που θαύμαζε και ο πατέρας του, μετά από 3 χρόνια στην ΕΠΣ Θράκης θα αγωνίζεται στην ισλανδική Χαφναρφιόρντουρ ομάδα που αγωνίστηκε στο Europa League και αποκλειστηκε από την Χαποέλ Χάιφα.

Ο 21χρονος φορ είναι μεγαλωμένος στην ιστορική Επίδαυρο Αργολιδας και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κλεων Επιδαύρου, ακολούθησε  η Αναγέννηση Λυγουριού και ο Ασκληπιος Επίδαυρου, ενώ βρέθηκε ένα βήμα πριν τις μεγάλες ομάδες του Νομού, Παναυπλιακό και Παναργειακό, αλλά λόγω διαβάσματος για τις πανελλήνιες προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα του, ενώ ήταν και μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Αργολιδος. Ακολούθησε η Δόξα Προσκυνητών αν και παιρνώντας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και με την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής είχε κλείσει στην Νίκη Βόλου, ωστόσο στην ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αν και αποχώρησε λίγο πριν τα μπαράζ ανόδου.

Ο ‘Ελβις που βρίσκεται πλεον στο 4ο έτος στην Γυμναστική ακαδημία, θα βαλει διαλειμμα στις σπουδές του για την σπουδαία αυτή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το όνειρο του εξωτερικού, ωστοσο θα ελιναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για την Ελπίδα Σαπών.