Volley League: Στο τεχνικό τιμ της ΑΕ Κομοτηνής ο Δημήτρης Τσουλκανάκης

 

Στο τεχνικό επιτελείο του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, προστέθηκε ο Δημήτρης Τσουλκανάκης, ο οποίος θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή της ομάδας Ηλία Κρεούζη!

Ο Δημήτρης Τσουλκανάκης, αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ το 1993 με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση . Ασχολείται ως αθλητής με την Πετοσφαίριση από 10 ετών ( ακαδημίες, παιδικό εφηβικά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ) ενώ έχε παίξει βόλεϊ σε όλες τις ανδρικές ομάδες της Αλεξανδρούπολης ( Εθνικό – ΓΕΑ – Θρακικό) και στην Εθνική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως προπονητής έχει δουλέψει στο προπονητικό τιμ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από το 2007 μέχρι και τον Ιούλιο του 2017 με πολλές πανελλήνιες επιτυχίες στα παιδικό εφηβικά τμήματα. Την σεζόν 2017-2018 οδήγησε στην δεύτερη πανελλήνια θέση την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην Κύπρο.

Οι δύο προπονητές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν την χρονιά 2016/17 στο τμήμα Υποδομών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με απόλυτη επιτυχία και την κατάκτηση της τρίτης πανελλήνιας θέσης στο πρωτάθλημα Παίδων.