Volley League: Η ξεχωριστή αφιέρωση του Μουστακίδη στην (εορτάζουσα) σύζυγό του Σταυρούλα

 

«Με τιμά αυτή η διάκριση αυτή. Θεωρώ μεγάλη μου υποχέωση να ευχαριστήσω την σύζυγο μου Σταυρούλα για την στήριξη που μου παρέχει όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ δεν την έχω αναφέρει».

Με τα λόγια αυτά ο Σάκης Μουστακίδης θέλησε να ευχαριστήσει την (εορτάζουσα σήμερα) σύζυγό του, κατά την παραλαβή στις αρχές της εβδομάδας του βραβείου του ως καλύτερου προπονητή της περασμένης σεζόν στην Volley League από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.  Παράλληλα σχολίασε: «Οντως δεν συνηθίζεται να βγαίνει καλύτερος προπονητής από ομάδα που είναι στις χαμηλές θέσεις αλλά όλοι γνωρίζουν πως παλεύει ο Εθνικός και τι όπλα έχει στη φαρέτρα του».

Ωστόσο ο Μουστακίδης δεν αφιέρωσε την διάκριση μόνο στην Σταυρούλα. «Κατά δεύτερον να αφιερώσω αυτή τη διάκριση σε όλους τους προπονητές των ελληνικών ομάδων που μέσα σε δύσκολα χρόνια, πενιχρά μέσα και σχεδόν ανύπαρκτες ανταμοιβές έδειξαν έναν ακέραιο χαρακτήρα με μεγάλο επαγγελματισμό. Κοπιάζουν αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το ελληνικό βόλεϊ και η χώρα γενικά. Για αυτό ένα μέρος αυτής της διάκρισης ανήκει σε όλους τους προπονητές του βόλεϊ, ανώνυμους και επώνυμους μου μοχθούν για να πάει το βόλεϊ μπροστά».

Όσο για το νέο ξεκίνημα της ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είπε: «Ξέρετε πως δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι φανφάρες. Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στην διοίκηση που κατάφερε να κλείσει πληγές και προβλήματα πολλών ετών και για πρώτη φορά να ξεκινάμε με χαμηλό μπάτζετ μεν αλλά χωρίς βαρίδια από το παρελθόν. Είμαι αισιόδοξος. Οσο βλέπω τους εβρίτες να φέρνουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες και να στηρίζουν την ομάδα μας, τόσο γεμίζω αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες και τους αθλητές για μία ακόμα καλύτερη πορεία».