Και έκτος Εβρίτης πηγαίνει για να παίξει ποδόσφαιρο στην Κέρκυρα

 

Ακόμη ένας εβρίτης θα αγωνιστεί την νέα σεζόν στην Κέρκυρα, αφού ο Εβρίτης Σταύρος Σιμτσάκης θα αγωνιστεί στον Αστερα Πετρίτη.

Την αρχή την έκανε ο Κυριακος Λυμπόπουλος πριν μια δεκαετία και ακολούθησαν ο Ανδρεας Θεοδωράκης προ τριετία, ο Γιώργις Κυριζάκης εδώ και μια διετία και οι διοσκουροι Γιάννης Γωνιάδης και Σταύρος Τσορμπατζίδης με τον Σιμτσάκη να ελιναι ο έκτος Εβρίτης που θα αγωνίζεται στην Κέρκυρα.

Ο 26χρονος επιθετικός πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Διδυμοτείχου και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο υψηλόσωμος φορ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ξάνθης όπου παρέμεινε για μια τετραετία, έχοντας 59 συμμετοχές και 18 γκολ, μετά μετακόμισε σε χαμηλές κατηγορίες του Ελβετίας για τρία χρόνια (Κρεουζλίγκεν, Ούστερ/  72 συμ.-32 γκολ) ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση του Αστέρα: Ο Αστερας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Σιμτσάκη απο την Α.Ε Διδυμοτείχου. Ξεκινήσε από τα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθης όπου και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και μετέπειτα συνέχισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες, χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή και να έχει ότι επιθυμεί.