Φιλική ισοπαλία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής

 

Λίγες μέρες μετά την εμφατική νίκη του επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου με 4-2, η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επέστρεψε στην Κομοτηνή την Τετάρτη, αυτή τη φορά για ένα νέο φιλικό με αντίπαλο τον Πανθρακικό που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Οι δύο ομάδες δοκίμασαν παίκτες και σχήματα στην διάρκεια του 90λεπτου, στο οποίο Πανθρακικός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν στον πάγκο τον Κώστα Γεμενετζή λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Το σκορ άνοιξε για τους πράσινους ο Γρίβας λίγο μετά το ημίωρι, ωστόσο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Πατσιώτας κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν πολλές αλλαγές και λίγα πράγματα από τις δυο ομάδες, με την κούραση να κυριαρχεί στις προσπάθειες των παικτών.

Ο Εθνικός μετράει ήδη ένα επίσημο παιχνίδι στην σεζόν με την κατάκτηση του Σουπερ Καπ Έβρου και φυσικά για το Κύπελλο ενώ προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 30 Σεπτεμβρίου, όπου όπως έμαθε από την απογευματινή κλήρωση θα αντιμετωπίσει στην Ξάνθη τον Άρη Αβάτου.

Ο Πανθρακικός προετοιμάζεται για την έναρξη των δικών του αγωνιστικών υποχρεώσεων το προσεχές Σαββατοκύριακο για το Κύπελλο και ακολούθως για το πρωτάθλημα, όπου θα δώσει τη μάχη για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Μπόσκος, Τσορτανίδης, Τσαγκαλίδης, Ζήκος, Μέριτς, Βελή Μεμέτ Χακάν, Γιάζος, Θωμάς, Δερμιτζάκης, Μουρατίδης, Γρίβας. Αγωνίστηκαν και οι Παγκοζίδης, Γρηγοριάδης, Ξενάκης, Καραγιαννίδης, Πασσάς,

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βογιατζής, Δουρουγιδένης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Γκαβανόζης, Κούπας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Δεδελούδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπινόπουλος,  Τσαχιρίδης, Σωτηράκης, Γεωργαντζόπουλος, Μαρασλής, Γιακομπίδης, Σιδηρόπουλος, Μαλτέζος.