ΕΠΣ Θράκης: Ενίσχυση στην θέση Νο1 με Πριτσίδη και το «πολυεργαλείο» Καραβέτη για τον Σπάρτακο

 

Σε δυο ακόμα μεταγραφές επιστροφές προχώρησε ο ανανεωμένος Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων του Μιχάλη Κακουλίδη, αφού στην ομάδα θα αγωνίζονται μετά από καποια χρόνια ο νεαρός πορτιέρο Φώτης Πριτσιδης και το πολυεργαλείο Πέτρος Kαραβέτης που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στη θέση του κόφτη, σε αυτή του μεσοεπιθετικού, του σέντερ φορ, αλλά και στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο νεαρός πορτιερο Πριτσίδης που σε λίγες μέρες συμπληρώνει τα 19 του χρόνια και ανέλαβε πρόσφατα προπονητής στην ακαδημία του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων, ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, έχει αγωνιστεί ακομα σε Ορφέα Ξυλαγανής, ΑΟ Μεσσούνης, για ένα φεγγαρι στην Δόξα Δράμας, και πέρυσι στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνικη και στην ομάδα της Μεσσούνης.

Ο 24χρονος … «πολυσύνθετος» Καραβέτης, έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Γκουτσίδη, για να συνεχίσει στον ΑΟ Φαναρίου, και εν συνεχεία στις ακαδημίες του Πανθρακικού με τον Νίκο Ιωσηφιδη να τον χρησιμοποιεί ως τερματοφύλακα σε αντίθεση με τον Ζόραν Στοίνοβιτς που τον είχε εντός του γηπέδου. Αποχώρησε και από εκεί όμως, λόγω των σπουδών του στην διοίκηση επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν επέστρεψε στο Φανάρι. Ακολούθησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και τέλος η επιστροφή του και πάλι στον ΑΟ Φαναρίου, οπου σκορερε 8 φορες, ενω αγωνίστηκε και πάλι αρκετες φορες κατω απο τα γκολποστ μεχρι την ελευση του συνονοματου ξαδερφου Πριτσιδη στην ομαδα.

Ο Σπάρτακος ο οποίος δεν θα μέινει εδω αφού θα αποκτηθούν και  άλλοι πάικτες μέχρι την έναρξη του κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα.