Volley League: Η βράβευση της ΑΕ Κομοτηνής για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια

 

Ανάμεσα στις βραβεύσεις που προηγήθηκαν της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Volley League ήταν και οι τέσσερις των ομάδων που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν.

Αρχικά δόθηκε αναμνηστικό λάβαρο στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, κερδίζοντας στον τελικό της Σύρου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και το έπαθλο παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος.

Ακολούθησε η βράβευση στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018. Την βράβευση στον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Κώστα Παϊσιάδη έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

Μετά υπήρξε νέα βράβευση στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την βράβευση έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και το έπαθλο παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος.

Στην συνέχεια βραβεύθηκε η ΑΕΚ για την άνοδο της και την έβδομη επιστροφή της στην Volley League και μάλιστα ως αήττητη πρωταθλήτρια στο Νότιο όμιλο της Α2 Ανδρών. Το έπαθλο παρέλαβε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.

Τέλος, τιμήθηκε και ο Μ.Γ.Σ. ΑΕ Κομοτηνής για την επιστροφή της ομάδας της Ροδόπης στην Volley League μετά από 20 χρόνια. Το έπαθλο παρέλαβε ο πρόεδρος του ΤΑΑ της ΑΕ Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης  από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή. Η φωτογραφία είναι από αυτήν την βράβευση.