Μάχη για τη ζωή του στο «Αγία Όλγα» δίνει ο Νίκος Ντοσίδης – «Κάντε προσευχή να βγει νικητής»

 

«Κάντε προσευχή να βγει νικητής». Αυτό αναφέρει από το βράδυ της Δευτέρας η ιστοσελίδα diaititis.gr που ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα της κατάρρευσης του διαιτητή Νίκου Ντοσίδη την ώρα των αγωνιστικών τεστ των υποψηφίων διαιτητών της Γ’ Εθνικής.

Αυτό ανέφεραν και παράγοντες της διαιτησίας σε συναδέλφους του διαιτητές, όταν με αγωνία ρώτησαν για την κατάσταση της υγείας του. Ο Νίκος Ντοσίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» της Αθήνας.

Σύμφωνα με το diaititis.gr είναι «είναι σε κώμα και η κατάστασή του δυστυχώς βαίνει προς το χειρότερο». Το πρώτο κρίσιμο 24ωρο πέρασε αλλά ένα εξίσου κρίσιμο ακολουθεί. Τα μέλη της ΚΕΔ παραμένουν στο νοσοκομείο στο πλευρό των συγγενών του Κομοτηναίου διαιτητή.

Ο Νίκος Ντοσίδης με εξασθενημένο πλέον οργανισμό παραμένει σε μηχανική υποστήριξη και παρακολουθείται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σε αυτό το κλίμα πάντως, η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου των υποψηφίων διαιτητών Γ’ Εθνικής στην Αθήνα αναβλήθηκε και όλοι οι μη Αθηναίοι διαιτητές αποχώρησαν από την Αθήνα.