ΕΠΣ Έβρου: Αποχώρηση Μαργαριτίδη από την προεδρία του Ορέστη, ανέλαβε ο Περεντίδης

 

Παρελθόν από την προεδρία του Ορέστη Ορεστιάδας, μετά από παραμονή περίπου ενός μήνα, αποτελεί ο Παναγιώτης Μαργαριτίδης και στην θέση του ανέλαβε πλέον ο Θόδωρος Περεντίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιστορικός σύλλογος  της Ορεστιάδας. 

Ο Μαργαριτίδης που ήταν πρόεδρος όταν ο Ορέστης ανέβηκε πριν από δεκαετίες στην Γ’ Εθνική, ανέλαβε μπροστάρης στην προσπάθεια διάσωσης του όταν υπήρχε ο κίνδυνος διορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου. Κατάφεραν μαζί με τους συνεργάτες του στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα να επαναφέρουν στην κανονικότητα την ομάδα, προσέλαβαν προπονητή τον Σάκη Ζησίδη και πραγματοποίησαν μεταγραφική ενίσχυση με σημαντικούς παίκτες, μεταξύ άλλων και τρεις από την ΑΕ Διδυμοτείχου που έχουν εμπειρία Γ’ Εθνικής (Ιντζές, Πετρόπουλος, Αβογιάν).

Πλέον αποφάσισε να αποχωρήσει, «επειδή δεν μπορούσε να πηγαινοέρχεται καθημερινά από την Αλεξανδρούπολη όπου μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά», όπως σημειώνει το evros-news, καθώς το πήγαινε-έλα όλο αυτό το διάστημα του δημιουργούσε προβλήματα. Έτσι ζήτησε από τους συνεργάτες του στη διοίκηση να υπάρξει αναδιάταξη στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπερ και εγένετο. Νέος Πρόεδρος ανέλαβε ο Θόδωρος Περεντίδης, ενώ μπήκαν στην διοίκηση ο Γιώργος Μυλωνάς (στεέλεχος της εταιρείας YTONG), ο Βαγγέλης Τοκαμάνης και ο Θανάσης Τσισμαλίδης.

Στην ανακοίνωση του Ορέστη με τη νέα σύνθεση αναφέρονται τα εξής:

“Συνεχίζοντας την αναδιάταξη και την προσπάθεια μας , για συγκροτημένο διοικητικό σχήμα, ικανό και χρήσιμο να υπηρετήσει τα συμφέροντα του ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, κοινοποιούμε την διοικητική σύνθεση , ύστερα από πολύωρες διαλογικές συζητήσεις.

1. Περεντίδης Θεόδωρος (Πρόεδρος)
2. Χασανίδης Πέτρος
3. Μαρασλής Βασίλειος
4. Μυλωνάς Γεώργιος
5. Τοκαμάνης Βαγγέλης
6. Ουζουνίδης Ζήσης
7. Τσισμαλίδης Αθανάσιος
8. Μήτιγκας Αθανάσιος
9. Κοσπαντζίδης Ευθύμιος
10. Κορετσίδης Στέλιος
11. Κύρου Δημήτρης

Υπεύθυνος Οργανωτικού Ανδρών, Περεντίδης Θεόδωρος
Υπεύθυνος Οργανωτικού Ακαδημιών, Χασανίδης Πέτρος