Volley League: Επιστρέφει υγιής στα γήπεδα και από Ηρακλή σε Ηρακλή ο Χρήστος Κιόσης!

 

Στα γήπεδα επιστρεφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ηρακλή με τη Νίκη Αιγινίου τον περασμένο Νοένβριο ο Χρήστος Κιόσης.

Ο 36χρονος πρωην κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο, ωστόσο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα συνεχίσει σε έναν άλλο Ηρακλή αυτόν της χαλκίδας

Ο Χρήστος Κιόσης έκανε τα πρώτα του βήματα στον Πρωτέα Ελευθερίου-Κορδελιού και ακολούθησαν ο Αίαντας Ευόσμου, ο ΠΑΟΚ, ο Πανελλήνιος, η ΕΑ Πατρών, η Λαμία, ο Άρης, ο Ολυμπιακός με τον οποίο πήρε το νταμπλ, μια διετία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον οποίο ήταν φιναλίστ στον τελικό του πρωταθλήματος και αλλη μια στον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Χαλκίδας: Το Τ.Α.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Χρήστο Κιόσση για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο Χρήστος Κιόσσης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν παίκτης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2016-18). Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ καλωσορίζει το Χρήστο Κιόσση στη Χαλκίδα!