Προβλέψτε τις αντιπάλους των ομάδων της Θράκης στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και κερδίστε μπάλες NIKE MAGIA

 

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, εκεί όπου η Θράκη θα έχει και φέτος πενταπλή εκπροσώπηση με τους «παλιούς» Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης και τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Θράκης ΠΑΟΚ Κοσμίου και την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ξάνθης Ασπίδα.

Όπως είχε κάνει και πέρυσι, το ThrakiSportS εξασφάλισε σε συνεργασία με την εταιρεία Football Pro που είναι ο επίσημος διανομέας πέντε μπάλες ΝΙΚΕ MAGIA που ήταν πέρυσι η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και θα τις δωρίσει σε πέντε αναγνώστες του: μία σε έναν φίλαθλο του Άρη Αβάτου, μία σε έναν υποστηρικτή του Ορφέα Ξάνθης, μία σε έναν οπαδό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μία σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ Κοσμίου και μία σε έναν υποστηρικτή της Ασπίδας Ξάνθης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS και της FootballPro που σας καλεί απλά να προβλέψετε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της αγαπημένης σας ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Για τους φιλάθλους κάθε ομάδας της Θράκης θα δοθεί από μία επίσημη μπάλα, σε όποιον προβλέψει σωστά τον αντίπαλό της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας που έχουν κάνει σωστή πρόβλεψη για κάθε ομάδα της Θράκης, θα γίνει κλήρωση για να αναδειχθεί ο νικητής.

Τι πρέπει να κάνετε; Τρία βήματα.

1ον) Like στην σελίδα του ThrakiSportS (αν δεν το έχετε κάνει ήδη)

2ον) Κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανάρτησης στον προσωπικό σας λογαριασμό

3ον) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, όπου θα αναφέρετε την ομάδα της Θράκης που υποστηρίζετε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα προβλέπετε την ομάδα που θα κληρωθεί αντίπαλός της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από κάθε λογαριασμό μπορεί να υπάρξει μόνο μία συμμετοχή και να διεκδικηθεί μόνο μία μπάλα. Αν υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές προβλέψεις για κάποια ομάδα, τότε θα γίνει κλήρωση για τον νικητή μεταξύ όσων έχουν κάνει την σωστή πρόβλεψη. Προϋπόθεση όμως πάντα για να κερδίσει κάποιος, να έχει κάνει like στη σελίδα του ThrakiSportS και να έχει κοινοποιήσει την ανάρτηση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό στο προσωπικό του προφίλ.

Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι και την διεξαγωγή της κλήρωσης που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη (12/9) στις 15:00 το μεσημέρι. Σπεύσατε…