Προβλέψτε την κλήρωση και κερδίστε την επίσημη μπάλα της Volley League και κάρτες διαρκείας του Εθνικού και της ΑΕ Κομοτηνής

 

Το πρωτάθλημα της Volley League φέτος αναμένεται να είναι το πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον των τελευταίων ετών, η κλήρωσή του πραγματοποιείται αυτήν την Δευτέρα με την συμμετοχή δύο ομάδων από την Θράκη και το ThrakiSportS τρέχει διαγωνισμό για ένα διαρκείας της νέας σεζόν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ένα διαρκείας της ΑΕΚ Κομοτηνής και την επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος.

Τι πρέπει να κάνετε; Τρία βήματα.

1ον) Like στην σελίδα του ThrakiSportS (αν δεν το έχετε κάνει ήδη)

2ον) Κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανάρτησης στον προσωπικό σας λογαριασμό

3ον) Σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, ανάλογα με το δώρο που θέλετε να διεκδικήσετε.

  • Αν θέλετε να διεκδικήσετε το εισιτήριο διαρκείας του Εθνικού, θα γράφετε ΕΘΝΙΚΟΣ και ακολούθως θα προβλέπετε ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούποπολης την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.
  • Αν θέλετε να διεκδικήσετε το εισιτήριο της ΑΕ Κομοτηνής, θα γράφετε ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και ακολούθως θα προβλέπετε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕ Κομοτηνής την 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.
  • Αν θέλετε να διεκδικήσετε την επίσημη μπάλα του ελληνικού πρωταθλήματος: MIKASA MVA 200, θα γράφετε ΜΠΑΛΑ  και ακολούθως θα προβλέπετε σε ποια αγωνιστική του πρώτου γύρου θα έχουμε το «Ελ Θράκικο» ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την ΑΕ Κομοτηνής (ανεξαρτήτως της έδρας που θα κληρωθεί).

Όποιος βρει τον πρώτο αντίπαλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα κερδίζει το διαρκείας του Εθνικού. Όποιος βρει τον πρώτο αντίπαλο της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα κερδίζει το διαρκείας της ΑΕ Κομοτηνής. Όποιος βρει την αγωνιστική του πρώτου γύρου που θα έχουμε το «Ελ Θράκικο», κερδίζει την επίσημη μπάλα του ελληνικού πρωταθλήματος MIKASA MVA 200.

Από κάθε λογαριασμό μπορεί να διεκδικηθεί μόνο ένα δώρο. Αν υπάρχουν σε κάποια κατηγορία περισσότερες από μία σωστές προβλέψεις, τότε θα γίνει κλήρωση για τον νικητή μεταξύ όσων έχουν κάνει την σωστή πρόβλεψη. Προϋπόθεση όμως πάντα για να κερδίσει κάποιος, να έχει κάνει like στη σελίδα του ThrakiSportS και να έχει κοινοποιήσει την ανάρτηση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό στο προσωπικό του προφίλ.

Σπεύσατε…