Γ’ Εθνική: Φιλική τεσσάρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Κοσμίου στην Κομοτηνή

 

Φιλική νίκη με το εντυπωσιακό 2-4 επί του Κοσμίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής πήρε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δείχνοντας βελτιωμένος παιχνίδι με παιχνίδι, ενώ η νεανική ομάδα της Ροδόπης προβληματισε αμυντικά σε έναν ακόμα αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι με τους οποιους εκανε ντεμπουτο ο νιόπαντρος Τασος Μπινόπουλος, ανοιξαν το σκορ στο 5′, σε αντεπίθεση με τον Καρακασίδη που ξεφυγε ωραία έδωσε στον Γκαϊδατζή, που με πλασε έκανε το 0-1, με το φιναλε του ημιχρόνου να ελιναι εντυπωσιακο. Στο 35′ αρχικά ο Διονύσης Κυριακόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 41′ από φάουλ του Λαζαρου Στοΐνοβιτς, και παλι ο Κυριακόπουλος έκανε το 2-1. Ωστοσο ο Εθνικος απαντησε με την σέντρα με το φορμαρισμένο Περικλη Καρακασίδη με δυαντο σουτ να ισοφαρίζει σε 2-2 που ηταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικος σκοραρε δυο φορές εκμεταλλευόμενος τις αμυντικές αδυναμιες του Κοσμίου, αρχικα κανοντας το 2-3 στο 64′ και πάλι με τον Νίκο Γκαϊδατζή και στο 76′ με πέναλτι από τον πρωην ποδοσφαιριστή των ακαδημιών Πανθρακικού και Ξάνθης Κώστα Πατσιώρα που αν και αγωνιζεται σε όλα τα φιλικά της ομάδας του δεν έχει υπογραψει ακόμα με την ομάδα εξετάζοντας καποιες προτάσεις από άλλες ομάδες.

Διαιτητες του αγώνα ήταν οι Χούσκογλου, Δημητριάδης και Ευγενίδου. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι την άλλη Κυριακή 16/9 στην Αλεξανδρούπολη.

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αιβαζης): Κεχαγιάς, Τριαντος (65′ Βούλγαρης), Τζατζανάς (70′ Γαβριήλ), Ζάγγουλος, Μουζασβίλι (64′ Τάτσιος), Νάνος (46′ Φανιάδης), Μαυράκης, Στοΐνοβιτς (62′ Ξενάκης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Κυριακόπουλος (78′ Γιαννακόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης, Φλώρος): Μπινόπουλος (73′ Μπαμπλής), Μαλτέζος, Λυμπέρης (63′ Αγοράκης), Λίτσιος (65′ Τσαπάνης), Πεταλωτής, Πατσιώρας, Σιδηρόπουλος (63′ Σωτηρακης), Δεδελούδης (Γεωργατζόπουλος), Καρακασίδης, Μαρασλής, Γκαϊδατζής.