Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη – Εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο πατέρας του

 

Βαρύ πένθος για τον Ντέμη Νικολαίδη, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έβγαλε στην ιστορία του το θρακιώτικο ποδόσφαιρο, αφού ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόεδρος της στη συνέχεια, έχασε τα ξημερώματα τον πατέρα του Γιώργο.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλευόταν εδώ και μέρες. Αντιμετώπιζε ο τελευταίο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και λόγω της νοσηλείας του, τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν συνέχεια κοντά του ο Ντέμης, που ήρθε από την Αθήνα.

Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο (έχει πάρει το όνομα του  συγχωρεμένου παππού του) και την Μελίνα.

Η κηδεία θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας evros-news, που μετέδωσε και την θλιβερή είδηση, αύριο Πέμπτη, στο χωριό Πεύκα της Αλεξανδρούπολης, από όπου κατάγεται η οικογένεια Νικολαΐδη και βρίσκεται το σπίτι όπου για αρκετό χρονικό διάστημα έμεναν οι γονείς του Ντέμη.

Ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης επέστρεψε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη, ενημερωμένος προφανώς για την μη αναστρέψιμη κατάσταση της υγείας του πατέρα του και βρισκόταν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές.