Η κατάρρευση της τουρκικής οικονομίας φέρνει πιο κοντά την επιστροφή Κλέιτον στο ελληνικό πρωτάθλημα

 

Πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην διάρκεια του καλοκαιριού φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην επιστροφή του Σίλβα Κλέιτον στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την αρχή του καλοκαιριού η «κυανόλευκη» πλευρά του Ηρακλή είχε καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Κλέιτον, με τον 35χρονο επιτελικό μέσο να θέτει ως προτεραιότητα τη συνέχιση της καριέρας του εκτός ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια πρόταση επανέλαβε προς τον πρώην παίκτη της Ξάνθης και ο Παύλος Μυροφορίδης, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του στον Ηρακλή, έχοντάς τον στα μεταγραφικά πλάνα του, χωρίς να λάβει θετική ανταπόκριση.

Αποχωρώντας, ωστόσο από την Ουμρανίγεσπορ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος, ο Κλέιτον δεν κατόρθωσε να βρει το συμβόλαιο, που επιθυμούσε, γεγονός, το οποίο τον καθιστά, πλέον, πιο προσεγγίσιμο από τον Ηρακλή.

Η οικονομία της Τουρκίας καταρρέει και μαζί δυσκολεύονται και οι ομάδες. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και με το μεταγραφικό περιθώριο να βρίσκεται στο τέλος του, στη Μίκρα αναμένουν το οριστικό «ναι» του Βραζιλιάνου, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μεσοεπιθετικά η ομάδα.