Γ’ Εθνική: Φιλική επικράτηση στην Αλεξανδρούπολη του Άρη Αβάτου επι του ελλιπή Εθνικού

 

Σε φιλικό που έγινε στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης ο Άρης Αβατου επικράτησε εύκολα με 0-3 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που αγωνίστηκε έχοντας αρκετές απουσίες και αλλαγες στην συνθεσή του.

Στο πρώτο μερος ο Αρης προηγηθηκε με 0-2 με τερματα του Κοσμά Γκέκα με τον Παρη Κοτόπουλο να διαμορφωνει το 0-3 λιγο πριν το φινάλε.

Από τον Εθνικό δεν αγωνιστηκαν οι Δουρουδιγένης, Μαλτέζος, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Καρακασίδης, Γκαϊδατζής, Μαρασλής και ο Μπινόπουλος που παντρευτηκε την Κυριακή, αφού οι Παπαράδης και Φλωρος ξεκούρασαν τους παικτες τους μετα τον νικηφόρο αγωνα Σουπερ καπ της Κυριακής με την Θρακη Φερών (φώτο Κοσμάς Πανταζής, sportsaddict).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης – Φλώρος): Αρβανίτης, Ιακωβίδης, Αμπράσης, Σωτηράκης, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Γεωργαντζόπουλος, Κούπας, Κωλομέρος, Δεδελούδης, Γρεκίδης. Αγωνιστηκαν ακόμα οι Μπαμπλής, Πετρίδης, Γκαβανόζης, Σιδηρόπουλος, Λιμπέρης.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαράντας): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Μίλερ, Δόντσος, Ζήνωνος, Λαζαρίδης, Σιχλοιμίρης, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας, ενω συμμετειχαν και οι Κοτόπουλος, Εφεντόπουλος, Μελισσόπουλος, Ταχτσίδης, Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης και Κριεζής.