Τώρα ΘΑ αποφασίσουν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης για το μπαλόνι που ΘΑ είχαν έτοιμο τον Μάιο

 

Από τον περασμένο Μάιο θα είχε εγκατασταθεί το περίφημο Αθλητικό Μπαλόνι, σύμφωνα με τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις που είχε δώσει αρχές του 2018 ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Φτάσαμε αρχές Σεπτεμβρίου και στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης, θα αποφασίσουν να ξεκινήσει η διαδικασία διαγωνισμού για την προμήθεια του. Το συγκεκριμένο θέμα είναι μάλιστα τελευταίο (και καταϊδρωμένο) στον κατάλογο όσων θα συζητηθούν.

Αυτά επισημαίνει το ειδησεογραφικό site evros-news, σχολιάζοντας μάλιστα ότι αυτό είναι «ενδεικτικό της σημασίας που δίνει στο θέμα και της σοβαρότητας με την οποία το αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή».

Εισηγητής θα είναι ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης και όπως αναφέρεται στην πρόσκληση για το δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:45, πρόκειται για:

“Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο ¨Προμήθεια και Εγκατάσταση Θόλου Στέγασης Αθλητικών Δραστηριοτήτων¨ (Εισηγ. κ. Βαταμίδης Ι.)

Θα ληφθεί λοιπόν απόφαση να ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού προμήθειας του Αθλητικού Μπαλονιού, το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Κολυμβητήριο και το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, που επίσης ΘΑ ΓΙΝΕΙ κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ούτε οι μελέτες όμως είναι ακόμα έτοιμες για το Κλειστό, όπως είναι γνωστό. Φυσικά θα απαιτηθεί χρόνος για να προχωρήσουν οι συγκεκριμένες διαδικασίες και αφού τελικά γίνει η προμήθεια του και χρόνος προκειμένου να τοποθετηθεί.

Το evros-news αναρωτιέται εύστοχα: «Θα είναι έτοιμο μέχρι τέλη του 2018 ώστε να εξυπηρετήσει τις προπονήσεις τον συλλόγων για τον χειμώνα; Μήπως φτάσουμε στον Μάιο του 2019, όταν και θα διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές και το Αθλητικό Μπαλόνι που εξήγειλε ο Βαγγέλης Λαμπάκης δεν θα είναι ακόμα έτοιμο;».

Αν και το πιθανότερο είναι το μπαλόνι μέχρι τις εκλογές να ετοιμαστεί. Το κλειστό που θα ήταν έτοιμο, στις μεθεπόμενες εκλογές και αν…