Ο γιος του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης Κρεσέντσιο Αρβανίτης με κονέ Φυσέκη σε ομάδα Γ’ Εθνικής της Θράκης

 

Κοντά σε μια σημαντική προσθήκη που θα προκαλέσει αίσθηση είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που επιστρεφει μετά από δυο χρόνια στην  Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα ενταχθεί με μεσαζων τον πρωην πορτιέρο του Άρη Γιάννη Φυσέκη,  σε ο 20χρονος Ελληνοιταλός πορτιέρο του Άρη Κρεσέντσιο Ντινο Αρβανίτης γιος του πρωην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Κομοτηνή με έπιπλα Κουζίνας.

Συγκεκριμενα ο Φυσέκης που επέστρεψε απο διοικητικό πόστο στον Εθνικό, πλην αυτό του ποδοσφαιριστή της β’ ομάδας, ήξερε τον νεαρό πορτιέρο τον προτεινε στην ομάδα και έτσι αυτός για τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικού, κατι που δεν έγινε περυσι με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αφού ο Δημήτρης Σπανός τον κράτησε στον ¨Αρη.

Ο Αρβανίτης που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ19 του Άρη και  ήταν μέλος της α’ ομάδας, στάθηκε ατυχος σε διεκδίκηση της μπάλας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Νέων  με τον Καραϊσκάκη Άρτας όταν ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων τον χτύπησε με την τάπα στο πρόσωπο τον γκολκίπερ του Άρη, με αποτέλεσμα να υποστεί ολική ρήξη κάτω γνάθου, χανοντας τον τελικό ωστόσο επιστρεφει υγιής στα γήπεδα.

Ο 1.95 πανύψηλος πορτιέρο (γεννημένος 1/4/98) εκτός της Κ19 του Άρη του Ξανθιώτη κόουτς Πασχάλη Μελισσά, στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Ηρακλή αλλά και της Καλλονής και έχει περάσει και από το μικροσκόπιο Ιταλικών και Ισπανικών ομάδων όπως η Χετάφε.

Σχόλια