Α2 Ανδρών: Στη νεανική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης ο Εβρίτης λίμπερο Χαράλαμπος Μουσίκας

 

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο 28χρονος λίμπερο Χαράλαμπος Μουσίκας όπου θα έχει συμπάικτη τον 25χρονο Εβρίτη κεντρικό Γιάννη Τασάκο και προπονητή τον Τάσο Κουμπλή.

Ο Χαράλαμπος Μουσίκας είναι γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου 1990 στην Αλεξανδρούπολη αλλά με καταγωγή από το Σουφλί. Έχει ύψος 1.77 και αγωνίζεται ως λίμπερο. Τις τέσσερις τελευταίες σεζόν 2014-18 αγωνίζονταν στην ομάδα του Μίλωνα, ενώ νωρίτερα ήταν στα Ταταύλα τη σεζόν 2013-14, στον Έσπερο Καλλιθέας 2010-13 και στον Αίαντα Ευόσμου 2009-10.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας αγωνιζόμενος σε πολλές διοργανώσεις. Την χρονιά που μας πέρασε ήταν μέλος της ομάδας της Αστυνομίας που έφτασε στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βάρνας στη Βουλγαρία.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κάνω ένα νέο ξεκίνημα με την ομάδα του Απόλλωνα. Ευχαριστώ τον κ. Κουμπλή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλους τους παίκτες και τις ομάδες».