Nations League: Τόρο και Μάνταλος στις κλήσεις Σκίμπε για Εσθονία και Ουγγαρία

 

Κλήσεις σε 23 ποδοσφαιριστές απηύθυνε ο προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League.

Ανάμεσά τους και δύο Θρακιώτες: ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής και του Ολυμπιακού πλέον Βασίλης Τοροσίδης και ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος.

Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, η Εθνική ξεκινά τις υποχρεώσεις της από το Ταλίν απέναντι στην Εσθονία (21:45) και συγκεκριμένα από τη “Le Coq Arena”, όπου φιλοξενήθηκε ο αγώνας για το φετινό ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η «γαλανόλευκη» αγωνίζεται εν συνεχεία, την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου στο “Ferencvaros Stadion” της Βουδαπέστης κόντρα στην Ουγγαρία (21:45), στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Η προετοιμασία της εθνικής θα αρχίσει την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, κάλεσε τους εξής ποδοσφαιριστές: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.