Super League: Το πόστερ του Ντέμη χάρισε το «11» της ΑΕΚ στον Γιαννιώτα

 

Στην ΑΕΚ που ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον εκτελεστικό της διευθυντή Ντούσας Μπάγεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Μία μεταγραφή που είναι βέβαιο πως θα χαροποίησε την οικογένειά του, αφού, όπως είχα αποκαλύψει το 2012 σε συνέντευξη στην “Goal News”, o πατέρας του είναι… τρελός ΑΕΚτζής, ενώ ο ίδιος είχε αφίσα του Ντέμη Νικολαΐδη στο δωμάτιό του.

“Ναι, δεν έχω λόγο να μην το παραδεχτώ… Στο δωμάτιό μου έχω δύο αφίσες κρεμασμένες. Μία με τον Κόκε μπροστά σε μία θύρα του γηπέδου, όπου γίνεται χαμός από πανηγυρισμούς, και μία του Ντέμη Νικολαΐδη. Τον λάτρευα ως παίκτη”.

Για το γεγονός πως προέρχεται από οικογένεια ΑΕΚτζήδων την περίοδο που αγωνιζόταν ακόμα στον Άρη: “Ο πατέρας μου είναι τρελός ΑΕΚτζής. Άρρωστος. Δύο όνειρα έχει: να με δει με τη φανέλα του Αρη και τώρα να με δει να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιάννης Γιαννιώτας δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν λίγο ξαφνικό για μένα, αλλά τα ξαφνικά είναι τα ωραία! Έρχομαι στην πρωταθλήτρια που είναι έτοιμη να παίξει στο Champions League και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φοράω τη φανέλα με το 11, με την οποία μεγαλούργησαν στο παρελθόν παίκτες όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Χαίρομαι επίσης που βρίσκω μια ομάδα με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είμαι φίλος από παλιά».