Volley League: Πήρε (και) Ανέστη Δαλακούρα η ΑΕ Κομοτηνής βάζοντας πλέον υψηλούς στόχους

 

Η ΑΕ Κομοτηνής συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Αν και νεοφώτιστη, πήρε πλέον και έναν διεθνή παίκτη με την Εθνική Ανδρών που μόλις το απόγευμα της Κυριακής εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της σε τελική φάση Ευρωβόλεϊ μετά από 10 χρόνια.

Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο παίκτη αλλά για τον πρώην αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανέστη Δαλακούρα που θα ξανασμίξει στην ΑΕ Κομοτηνής με τον αδερφό του Κώστα, μετά την κοινή τους πορεία στην ομάδα του Έβρου και αφού ενδιαμέσως την προηγούμενη διετία περιπλανήθηκαν στο εξωτερικό.

Ο Ανέστης Δαλακούρας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό του Κώστα Δεληκώστα. Ήταν γνωστό ότι θα αποχωρήσει, είχε φημολογηθεί όπως έγραψε το ThrakiSportS ότι υπήρχε ενδιαφέρον και συζήτηση με τον Παναθηναϊκό αλλά τελικά αποφάσισε να έρθει στα πάτρια εδάφη της Θράκης αλλά αντί για την Αλεξανδρούπολη να πάει στην αρκετά γνωστή στον ίδιο γειτονική Κομοτηνή, όπου σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής έχει ως εξής:

Το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ανέστη Δαλακούρα (18.06.1993 / 2,01 / Ακραίος).

Ο 25χρονος διεθνής ακραίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για την επόμενη σεζόν. Ο Ανέστης κατάγεται από την γειτονική Αλεξανδρούπολη, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ανδρών αλλά και τις μικρές ηλικιακά Εθνικές με σημαντικές διακρίσεις και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την SK AICH DOB (Αυστρία) και τον Παμβοχαϊκό.

Ο Ανέστης έχει καταφέρει να πανηγυρίσει σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με την φανέλα του οποίου έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague την σεζόν 2013/14 ενώ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Στην ομάδα μας θα βρει τον αδερφό του Κώστα, ο οποίος έχει συμφωνήσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας!

Καλωσήρθες Ανέστη στην οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής!