Στα Πηγάδια η φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, στην Αθήνα ο μπαμπάς της…

 

Από τις παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο των Πηγαδίων αυτή της Μαρίας Δαλακούρα, της βολεϊμπολίστριας του Ερμογένη που ήταν η φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.

Η φωτογραφία της (από τον “Μαχητή”) αποδεικνύει μεν την παρουσία της αλλά ταυτόχρονα και το γεγονός ότι πήγε στο γήπεδο… ασυνόδευτη. Όπου συνοδός της συνήθως στα γήπεδα είναι ο… μπαμπάς Γιάννης, που τυγχάνει άλλωστε και γενικός γραμματέας του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωστόσο ο «μπαμπάς Γιάννης» απουσίαζε στην Αθήνα για δουλειές – και συγκεκριμένα δουλειές της ΕΠΣ. Βλέπετε, η απουσία του Γιώργου Πανίδη στο Λιχτενστάιν καθιστούσε απαραίτητη την παρουσία του Γιάννη Δαλακούρα στην Αθήνα για την γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

Ο Δαλακούρας ήταν ο τακτικός εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ξάνθης στην γενική συνέλευση και ο άνθρωπος που ψήφισε. Ταξίδεψε στην Αθήνα από το απόγευτμα της Κυριακής προκειμένου να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και παρέμεινε και μετά την Γενική Συνέλευση στην Αθήνα για να πάει στην ΕΠΟ και να παρακολουθήσει μαζί με τον Γιώργο Τριάντη την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, φέρνοντας γουρι στο Άβατο.

Όλα αυτά, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου που κατάφερε να εξασφαλίσει πτηση νωρίς το πρωί και έτσι είδε και το ματς με τον Παναθηναϊκό και βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Στην Ξάνθη επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας με την τελευταία πτήση. Μοιραία έχασε την πρεμιέρα του ΑΟΞ και έτσι η «βασίλισσα» Μαρία πήγε στο γήπεδο χωρίς τον μπαμπά, αλλά είχε τουλάχιστον τη συνοδεία της μαμάς…

http://www.thrakisports.gr/2018/02/15/almpoum-tis-zois-mou-vasilissa-tou-xanthiotikou-karnavaliou-maria-dalakoura-apokalipti-sto-thrakisports-tis-agapimenes-tis-fotografies/