Η συνάντηση των «μαθητών» Τζελέπη και Τασίδη με τον «δάσκαλο» Μπαχαρίδη στο ματς του ΑΟΞ στον Ίασμο

 

Μια ιδιαίτερη συνάντηση ήταν αυτή που έγινε στο γήπεδο του Ιάσμου ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και την ομάδα νέων Κ19 της Ξάνθης.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Μπαχαρίδη επικράτησαν της Ξάνθης με 1-0 δείχνοντας πόσοι δυνατοί θα είναι φέτος, ωστόσο ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου συνάντησε ως αντιπάλους αρκετά παιδιά που γνώριζε καλά από την θητεία του στον Πανθρακικό.

Τον 17χρονο ανιψιό του και πρώην γκολκίπερ της ομάδα παίδων Κ15 του Πανθρακικού Χάρη Τασίδη που είχε παίκτη στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης και με τις εμφανίσεις του μεταγράφηκε στην ομάδα Κ17 του ΑΟΞ, αλλά και τον άλλο πορτιέρο του ΑΟΞ Γιώργο Τζελέπη που ο Μπάχα επίσης γνωρίζει πολύ καλά αφού τον είχε και αυτόν στην ομάδα νέων του Πανθρακικού.  Θυμίζουμε ο Τζελέπης στις 14 Μαρτίου του 2016, Καθαρά Δευτέρα είχε το ρεκόρ του νεότερου παίκτη στην Α’ Εθνική που έσπασε την φετινή σεζόν (Φώτο Περισκόπιο).

Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκαν και άλλοι Ροδοπίτες με την ομάδα της Ξάνθης, όπως οι Χρήστος Παχούμης και ο Θανάσης Γιανναράκης.