LIVE η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας: Παραλίμνιο – Φέρες, Ν. Σιδηροχώρι – Καρδία και Άβατο – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας με τους αγώνες της Α’ Φάσης της διοργάνωσης όπου μετέχουν Θράκη Φερών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Άρης Αβάτου εκπροσωπώντας τους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης αντίστοιχα.

Καλησπέρα και καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΟ Καρδίας και Άρης Αβάτου – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωρα 16:07  Σε λιγότερο από μία ώρα έχουμε πρεμιέρα με τους αγώνες της πρώτης φάσης του νέου Κυπέλλου Ελλάδος, που πλέον αλλάζει μορφή με τη συμμετοχή και ερασιτεχνικών ομάδων, σε μια συγχώνευση με το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Ωρα 16:11  Την Θράκη στον δεύτερο τη τάξει θεσμό θα εκπροσωπήσει φυσικά ο ΑΟΞ που ως ομάδα της Super League θα μπει πιο μετά καθώς και ένας εκπρόσωπος κάθε νομού αλλά όχι και στις τρεις περιπτώσεις ο κυπελλούχος.

Ωρα 16:17  Από τον Έβρο εκπρόσωπος είναι η Θράκη Φερών που κατέκτησε πέρυσι το κύπελλο Έβρου και εξασφαλίζοντας και βοήθεια από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για να πληρωθεί το σχετικό παράβολο, δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος αλλά κληρώθηκε με τον περσινό πρωταθλητή του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής Απόλλωνα Παραλιμνίου και μάλιστα εκτός έδρας, στις Σέρρες.

Ωρα 16:19  Τα περιθώρια πρόκρισης δεν είναι πολλά αλλά οι Εβρίτες θα διεδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Ωρα 16:22  Πάμε να δώσουμε λοιπόν πρώτα ενδεκάδα από τις Φέρες, την μοναδική ομάδα μας που αγωνίζεται εκτός έδρας. Οι κυπελλούχοι Έβρου θα ξεκινήσουν με τους εξής έντεκα: Κυριακίδης, Κολγκεκα, Μαυροματης, Βαρναλης, Γκακιος, Ιγνατιαδης, Ντολας, Σιδηρόπουλος, Πολίδης, Μπόρας και  Παγωνίδης.

Ωρα 16:27  Στην Κομοτηνή, η Δόξα Προσκυνητών που κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣ Θράκης αρνήθηκε τη συμμετοχή της και έτσι αυτή πέρασε στην φιναλίστ Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που αποδέχθηκε την πρόκληση έστω και αν ξεκίνησε μόλις πριν δέκα μέρες προετοιμασία υπό τις οδηγίες του μέχρι πέρυσι ενωσιακού προπονητή Σπύρου Κουτσογιάννη.

Ωρα 16:31  Η κλήρωση πάντως είναι η χειρότερη που μπορούσε να έχει αφού απέναντί της θα έχει μια πανίσχυρη ομάδα, τον ΑΟ Καρδίας που είναι ο κυπελλούχος Μακεδονίας και ακλόνητο φαβορί για την αναμέτρηση με το θετικό πάντως να είναι ότι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ωρα 16:35  Πάμε να δούμε ενδεκάδα από το ΔΑΚ Κομοτηνής για το Νέο Σιδηροχώρι:  Κορωνακης, Λασκαρης, Παππούς, Λεφής, Πλασταράς, Κούτρας, Πασχάλης, Γάιδας, Αθανασιάδης, Κρασώνης και Παπακωνσταντινου

Ωρα 16:41  Το θεωρητικά πιο εύκολο έργο σημερα έχει ο κυπελλούχος ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου. Αφενός κληρώθηκε στην έδρα του, αφετέρου αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Πιερίας που δεν είναι κάποια ομάδα Γ’ Εθνικής αλλά μια ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος και μάλιστα όχι από τις πρώτες και ισχυρες, αφού πέρυσι τερμάτισε στην έβδομη θέση.

Ωρα 16:44 Ο λόγος για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου που έρχεται χωρίς πολλές φιλοδοξίες στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει το ιδιαίτερα ενισχυμένο και με πάθος για τον συγκεκριμένο θεσμό Άβατο του Γιώργου Μαραντά.

Ωρα 16:47  Ο Γιώργος Μαραντάς παρατάσσει στον αγώνα τους Αμουτζάκη, Μελισσόπουλος, Ψεμματά, Μίλλερ, Κουτσούμπα, Ταχτσίδη, Ζωσιμίδη, Σαρηγιαννίδη, Κοτόπουλο, Γκέκα και Δόντσο.

Ωρα 16:50  Ολα τα ματς ξεκινούν στις 17:00, δηλαδή σε δέκα λεπτά και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος μετά τα 90 λεπτά θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι για να δούμε ποιος θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ωρα 16:53 Στο παιχνίδι της Ξάνθης διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Μάκη Δημητριάδη και Θανάση Καραγιάννη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής είναι ο Χρήστος Ανδρούτσος της ΕΠΣ Έβρου.

Ωρα 16:56 Στο ΔΑΚ Κομοτηνής το ματς Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΟ Καρδίας διευθύνει ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Μανώλη Παστιάδη και Κώστα Οικονομίδη επίσης της ΕΠΣ Δράμας, ενώ παρατηρητής είναι ο Βέργος Χαλβατζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωρα 16:59  Τέλος στο παιχνίδι της κυπελλούχου ΕΠΣ Έβρου Θράκης Φερών με τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών Απόλλων Παραλιμνίου ορίστηκε διαιτητής ο Στέφανος Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Σταύρο Χρυσαίδη και Νίκο Σκούτα της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής ο Γιώργος Μπάρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ωρα 17:02  Σέντρα πριν λίγο σε όλα τα παιχνίδια.

Ωρα 17:06 Πέρα από τα τρία παιχνίδια των ομάδων της Θράκης έχουμε σήμερα άλλα 17 παιχνίδια, κάποια μάλιστα ξεκίνησαν νωρίτερα αλλά δεν υπήρξε προφανώς τέτοιο αίτημα για τα ματς στην Θράκη και ιδίως αυτό της Ξάνθης που θα μπορούσε να πάει λίγο νωρίτερα για να προλάβει ο κόσμος και το Ξάνθη – Παναθηναϊκός, καθώς πέρα από το Κύπελλο έχουμε πρεμιέρα και στη Super League.

Ωρα 17:11  Στην Κομοτηνή έχει μπει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά ο φιλοξενούμενος ΑΟ Καρδίας αλλά είτε ο διαιτητής με το σφύριγμά του είτε ο Κορωνάκης με την επέμβασή του έχουν αποσωβήσει το γκολ.

Ωρα 17:16  Στις Σέρρες δεν υπάρχει επίσης σκορ με τους γηπεδούχους του Παραλιμνίου να έχουν την πρωτοβουλία αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των Φερών

Ωρα 17:21  Στην Ξάνθη παραμένει επίσης χωρίς σκορ το παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου να έχει την πρωτοβουλία αλλά να μην έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ωρα 17:26  Γκολ στις Σέρρες για το Παραλίμνιο. Ανοίγουν το σκορ οι γηπεδούχοι από λάθος των φιλοξενούμενων όταν σε σουτ του Μερεσιώτη απέκρουσε μεν ο Κυριακίδης, αλλά η μπάλα ξαναέσπασε στο έδαφος, ο Γκάκιος προσπαθώντας να διώξει έκανε τσαφ και η μπάλα με την τροχιά που είχε τελικά κατέληξε στα δίχτυα. Απόλλων Παραλιμνίου -Θράκη Φερών 1-0

Ωρα 17:29  Γκολ στις Σέρρες και πάλι για το Παραλίμνιο. Σχεδόν με το που έγινε η σέντρα και με κακή ψυχολογία πλέον για τους Εβρίτες, οι Σερραίοι εκμεταλλεύθηκαν μια αναμπουμπούλα και με σκορερ τον Κεχαγιά διαμορφώνουν πλέον σκορ ασφαλείας. Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών 2-0

Ωρα 17:34  Στην Κομοτηνή τα ηνία δείχνουν να τα έχουν οι φιλοξενούμενοι αλλα γκολ δεν έχουν βάλει και έτσι έχουμε στο ημίωρο Δόξα Νέου Σοδηροχωρίου – ΑΟ Καρδίας 0-0

Ωρα 17:36  Στην Ξάνθη παραμένουν χωρίς τέρματα ισόπαλες οι ομάδες του Άρη Αβάτου και του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Πιερίας με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή.

Ωρα 17:39  Εχουμε και δύο τελικά ήδη από ματς που ξεκίνησαν νωρίτερα στο νότο. Θύελλα Καμαρίου – ΑΕ Κηφισιάς 0-2 και Παληξουριακός – ΑΕ Ξηροβουνίου 1-0.

Ωρα 17:43  Στα άλλα ματς της περιοχής μας, ο ΑΟ Καβάλας είναι ακόμα στο 0-0 στην έδρα του με τα Γιαννιτσά ενώ έχει πετύχει γκολ η ΑΕ Καλαμπακίου Δράμας και προηγείται του Ερμή Αμυνταίου.

Ωρα 17:49  Τέλος πρώτου μέρους στις Σέρρες. Αυτά τα δυο γκολ από λάθη ουσιαστικά των φιλοξενούμενων χωρίζουν τις δυο ομάδες, ειδάλλως είχε ισορροπήσει το ματς η ομάδα του Έβρου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών 2-0

Ωρα 17:51 Στην Ξάνθη κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου δέχεται ο Τσαουσίδης, από τους βασικούς αμυντικούς του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου. Θα παίξει ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο η ομάδα της Πιερίας.

Ωρα 17:52  Τέλος πρώτου μέρους στην Κομοτηνή. Εχει η φιλοξενούμενη ομάδα την πρωτοβουλία, είναι άλλωστε αι το φαβορί αλλά καλά στημένη η ομάδα των γηπεδούχων αν και ξεκίνησε προετοιμασία πριν 10 μέρες κρατά. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αο Καρδία 0-0

Ωρα 17:55  Τέλος πρώτου μέρος και στην Ξάνθη. Από μια κλασική ευκαιρία οι δυο ομάδες αλλά με το Άβατο να έχει την πρωτοβουλία, να έχει την κατοχή και να έχει πλέον και αριθμητικό πλεονέκτημα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Άρης Αβάτου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Πιερίας 0-0

Ωρα 17:58  Θυμίζουμε ότι το Άβατο χθες είχε ρεπό για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης που ξεκίνησε με τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων. Όλα τα αποτελέσματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:02  Θυμίζουμε ότι σε λίγο παραπάνω από μια ώρα θα ξεκινήσει στα Πηγάδια και η αναμέτρηση Ξάνθης – Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα της Super league.

Ωρα 18:06  Ξεκινά σιγά σιγά το δεύτερο ημίχρονο στα ματς του Κυπέλλου, ήδη ξεκίνησε στις Σέρρες όπου ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγείται 2-0 των Φερών.

Ωρα 18:09 Ξεκίνουν και τα ματς στην Θράκη που είναι άσφαιρα μέχρι στιγμής, στην Ξάνθη το Άβατο-Κεραμιδι και στην Κομοτηνή το Νέο Σιδηροχώρι-Καρδία.

Ωρα 18:15  Δεν έχουμε κάποια αλλαγή στο σκορ στα τρία παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν

Ωρα 18:19  Εχουμε στο μεταξύ άλλα δύο τελικά αποτελέσματα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου, επίσης για τον Νότο: Χαλκίδα – Επισκοπή Ρεθύμνου 0-1 και Ερμιονίδα – Δάφνη Δαφνώνα 7-1.

Ωρα 18:22  Στα άλλα ματς του βορρά Καβάλα – Γιαννιτσά παραμένουν στο 0-0 (κοινώς όλα τα ματς στην Αμ-Θ δεν έχουν σκορ) και Αμύνταιο – Καλαμπάκι Δράμας 0-1.

Ωρα 18:25  Στις Σέρρες έχουμε έναν σοβαρό τραυματισμό του Ντόλα από επικίνδυνο παίξιμο αντιπάλου. Προφανώς βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πάει και στο νοσοκομείο για ράμματα.

Ωρα 18:29  Γκολ στις Σέρρες για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Τριπλασιάζει τα τέρματά της η γηπεδούχος ομάδα. Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών 3-0

Ωρα 18:33  Γκοοοοοολ στην Ξάνθη για το Άβατο. Σκόρερ ο Δόντσιος που έπιασε το σουτ από σέντρα του Μελισσόπουλου και ξεκλειδώνει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Αρης Αβάτου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Πιερίας 1-0

Ωρα 18:37  Στην Κομοτηνή ακόμα δεν έχει ανοίξει το σκορ, έχουν πρωτοβουλία οι φιλοξενούμενοι αλλά μπορούν κάλλιστα να πάρουν το ματς και οι γηπεδούχοι, πολύ ανοιχτό αν και κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Ωρα 18:40  Στις Σέρρες το ενδιαφέρον των Εβριτών είναι πρωτίστως στο νοσοκομείο όπου με εντολή του γιατρού οδηγήθηκε ο Ντόλας για να του τοποθετηθούν ράμματα.

Ωρα 18:43  Στην Κομοτηνή μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και αν παραμείνει έτσι το σκορ θα οδηγηθούμε σε παράταση.

Ωρα 18:46 Γκολ στις Σέρρες για το Παραλίμνιο. Διαστάσεις θριάμβου δίνει στη νίκη ο περσινό πρωταθλητής του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών 4-0

Ωρα 18:52  Τέλος του αγώνα στις Σέρρες. Το Παραλίμξοο προκρίνεται στην επόμενη φάση, η Θράκη Φερών αποκλείεται από τη συνέχεια. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών 4-0

Ωρα 18:57 Τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Πάμε σε παράταση. Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αο Καρδίας 0-0

Ωρα 18:59  Τέλος του αγώνα στην Ξάνθη. Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα το Άβατο περνά στην επόμενη φάση. Τελικό αποτέλεσμα: Αρης Αβάτου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Πιερίας 1-0

Ωρα 19:03  Κατά συνέπεια μέχρι στιγμής έχουμε μια πρόκριση και έναν αποκλεισμό για τις ομάδες της Θράκης και παίζεται στην παράταση ένα ακόμα εισιτήριο.

Ωρα 19:05  Εχει ξεκινήσει η ημίωρη παράταση στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ωρα 19:07  Σοκ για την Καβάλα στο Ανθή Καραγιάννη, ηττήθηκε με 1-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ωρα 19:09  Σοκ και για την ομάδα της Δράμας, την ΑΕ Καλαμπακίου που κέρδιζε στο ημίχρονο αλλά ηττήθηκε τελικά 2-1 από το Αμύνταιο και αποκλείστηκε.

Ωρα 19:11  Στα μισά του πρώτου μέρους της παράτασης δεν υπάρχει ακόμα σκορ στο μεγάλο όπως εξελίσσεται ματς του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ωρα 19:16  Τέσσερα ματς σε όλη την Ελλάδα εχουν οδηγηθεί στην παράταση, το ένα από αυτά στην Κομοτηνή. Τα άλλα είναι τα Κορινθος-Καλαμάτα, Μακεδονικός Φούφα-Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Πλαγιας – Ηρακλής Πολυκάρπης.

Ωρα 19:19  Τέλος πρώτου ημιχρόνου παράτασης στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου παράτασης: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΟ Καρδίας 0-0 

Ωρα 19:25  Θυμίζουμε ότι η κλήρωση της επόμενης φάσης θα γίνει αύριο κιολας και ο Άρης Αβάτου θα παίξει ξανά με μια ομάδα της Βόρειας Ελλάδας και αν προκριθεί ξανά, μετά θα περάσει στην φάση όπου θα αντιμετωπίσει ομάδα της Football League.

Ωρα 19:28 Ολοι ελπίζουμε έβαια πέρα από το Άβατο να μετέχει σε αυτήν την κλήρωση και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που λίγο πριν το τέλος και της παράτασης είναι στο 0-0 με το μεγάλο φαβορί του ΑΟ Καρδίας, την κυπελλούχο ομάδα Θεσσαλονίκης, της ΕΠΣ Μακεδονίας, της δεύτερης μεγαλύτερης Ενωσης της χώρας.

Ωρα 19.36  Τελος και της παρατασης, πάμε στα πέναλτι.

Ωρα 19.40 Γαϊδας από το Σιδηροχώρι ξεκινά. Αουτ. Δεξια από το κάθετο δοκάρι. 0-0

 0-1. Πέφτει ο Κορωνάκης, αποκρούει αλλά η μπάλα καταλήγει διχτυα. Προβάδισμα για Καρδία

1-1. Λεφης εκτελει καλό πέναλτι και ισοφαρίζει

1-2. Γκολ και προβαδισμα η Καρδία

1-2. Δευτερο χαμένο πέναλτι από το Σιδηροχωρι. Ο Κούτρας σημάδεψε δοκάρι

1-3. Δεν εχει χασει κανένα πέναλτι η Καρδία. Τρία στα τρία. Κοσιης  πάει για την εκτελεση από Σιδηροχώρι και αν χάσει, τελειώνουν όλα.

2-3 Μειώνει ο Κοσιης αλλα αν το βαλει το επόμενο η Καρδια τελειώνουν ολα

2-3 Αποκρούει ο Κορωνάκης και κρατα ζωντανό το Σιδηροχωρι!!!!

3-3  Ισοφαριζει ο Παπακωνσταντίνου. Δεκατο και τελευταιο πεναλτι για Καρδια, αν το βάλει προκρίνεται

3-3!!!!!!!!! Δοκαρι!!! ΤΣυνεχιζουμε! Μετα από 10 εκτελεσεις ισοπαλία!!! Από μια εκτέλεση κάθε ομάδα πλέον σε νοκ άουτ.

4-3!!! Μπροστά το Σιδηροχώρι. Κρασωνης  ο σκόρερ.

4-4. Ισοφαριζει η Καρδία.

4-4  Κορωνακης πανω στον αντιπαλο τερματοφύλακα. Από ήρωας μοιραίος; Πάμε για το τελευταίο πέναλτι της Καρδίας

4-5 και πρόκριση για την Καρδία. Επεσε καλά ο Κορωνάκης που από ήρωας έγινε μοιραίος καθώς έχασε το προηγούμενο πέναλτι, δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και έτσι η Καρδία περνά στην επόμενη φάση.

Ωρα 19:49  Δραματική πρόκριση τελικά για τον ΑΟ Καρδίας, αποκλεισμός για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Νέο Σιδηροχωρίου – ΑΟ Καρδίας 4-5 μετά από 14 εκτελέσεις πέναλτι.