Με γκολ του Βιόπουλου νίκη του Ιάσμου επί της ομάδας νέων της Ξάνθης

 

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ιάσμου ο Μέγας Αλέξανδρος επικράτησε της ομάδας νέων της Ξάνθης με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Βιόπουλος με φαουλ στο πρωτο μέρος, δείχνοντας οτι και φέτος θα αποτελέσει βασικό στέλεχος της ομάδας του Νίκου Μπαχαρίδη που και φέτος ξεκινάει ως πρωτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του προπονητή Νίκου Μπαχαρίδη, σύμφωνα με το Περισκόπιο από όπου και η φώτο, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο σκορ με τον Βιοπουλο στο 3′ με φαουλ, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Ξάνθης ισορρόπησε και κατάφερε να κάνει μερικές ευκαιρίες για γκολ, στο 22΄ σε σουτ του Κακουλίδη που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Μπαϊράμ Ισμαήλ, και στο 40΄ σε σουτ του Σουλεϊμάν Οκάν (εμεινε εκτος αποστολής απο το Ρασταβατς για τον αγώνα με τον Παναθηναικό) απέκρουσε πάλι σωτήρια ο τερματοφύλακας του Ιάσμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέγας Αλέξανδρος μπήκε ξανά δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε την εστία του Ροδοπίτη τερματοφύλακα Τζελέπη στο 61΄ όταν ο Νεοκλής βρέθηκε μόνος με τον πορτιέρο της Ξάνθης που έδιωξε σωτήρια τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 65΄ σε σουτ του νεαρού και ταλαντούχου Μεμέτ Νετζατή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ για τον Ιασμο που συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ, αρχικά στο 80΄ όταν σέντρα-σουτ του Δραγανίδη δεν εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί και στο 86΄ ωραιο σουτ του Αντωνιάδη έφυγε μόλις άουτ από τα δοκαρια του Τασίδη, ο οποίος στο 82΄ αντικατέστησε τον Τζελέπη.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Ντοσίδης με βοηθούς τους Καρακασίδη και Κελεσίδη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Δημητριάδης, Βιόπουλος, Λειβαδιώτης, Χουσέϊν Ανούλ, Καλογρανάς, Αμέτ Φουρκάν (18΄ λόγω τραυματισμού Νεοκλής, 67΄ Μεμέτ Νετζατή), Γκιρετλή Ναζήμ (46΄ Χουσέϊν Σαλήμ), Αντωνιάδης, Δραγανίδης, Ρομπέρ.

ΞΑΝΘΗ Κ19: (Μπεδρελής): Τζελέπης (82΄ Τασίδης), Τριανταφύλλου (70΄ Ποδάρας), Λεοντζάκος (77΄ Φροσύνης), Τενεκές, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος, Τσάπαρης (46΄ Γράβας), Σουλεϊμάν Οκάν, Τσιλιγγίρης (46΄ Γκατζόγιας), Κακουλίδης (60΄ Παχούμης), Φάκης (83΄ Ισμέτογλου).