Super League: Μουντιαλικό σπορκάστερ στέλνει η ΕΡΤ στην Ξάνθη για την πρεμιέρα

 

Το πρωτάθλημα αρχίζει και η ΕΡΤ μπαίνει δυναμικά στη μάχη των περιγραφών με τέσσερις μεταδόσεις το τριήμερο Σάββατο 25/8 – Κυριακή 26/8 – Δευτέρα 27/8.

Ανάμεσα στα ματς που θα καλύψει είναι και το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό όπου στέλνει τον κορυφαίο ίσως σπορκάστερ που διαθέτει στη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος είχε ταξιδέψει και στη Ρωσία για να περιγράψει παιχνίδια του Μουντιάλ. Ο λόγος για τον Γιώργο Τραπεζανίδη.

Το Σάββατο στις 19:15, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει το Παναιτωλικός- Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Την ίδια μέρα, στις 21:30 ο Γιάννης Καραλής θα περιγράψει το ματς του Απόλλωνα με τη Λάρισα. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει τη Δευτέρα στις 21:30 με το ματς της Λαμίας με τον Άρη σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη.

Τα άλλα τέσσερα παιχνίδια της πρεμιέρας τα μεταδίδει η Nova. Στις 19:15 του Σαββάτου θα έχουμε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Αστέρας σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη, στις 21:30 της ίδιας ημέρας το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταδώσει ο Ηλίας Βλάχος, στις 19:15 της Κυριακής στο Πανιώνιος – ΟΦΗ θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στις 21:30 το παιχνίδι Ολυμπιακός – Λεβαδειακός θα περιγράψει ο Αγγελος Στυλιάδης.