Super League: Ανατροπή και… έκδοση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Ξάνθη ακόμα και για Παναθηναϊκούς

 

Σε στροφή 180 μοιρών προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη που αποφάσισε μετά τις αντιδράσεις και αφού έγινε πανελλαδικά πρώτο θέμα την Πέμπτη η απόφασή της να αποκλείσει άπαντες πλην των κατόχων διαρκείας από το παιχνίδι της πρεμιέρας, να εκδώσει τελικά εισιτήρια.

Μάλιστα, η Ξάνθη θα ανοίξει κανονικά θύρες  για τους φιλοξενούμενους οπαδούς και συγκεκριμένα ο πέταλο (Θύρα Δ) όπου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 ευρώ ενώ και στην Θύρα Γ1 θα μπορούν να πάνε χωρίς διακριτικά οι οπαδοί των πράσινων με κόστος 25 ευρώ.

Αυτό θα γίνει παρά την εκπεφρασμένη αντίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην έκδοση εισιτηρίων ακόμα και σε μεμονωμένους οπαδούς. Υπενθυμίζεται ότι η οργανωμένη μετακίνηση ούτως ή άλλως απαγορεύεται βάσει απόφασης του υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη.

Η πώληση εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί ενώ θα ανοίξει και εκδοτήριο δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το βράδυ της Πέμπτης υπήρχε η σκέψη για αυτήν την αλλαγή τακτικής και για τον λόγο αυτόν είχε κατέβει η προηγούμενη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ωστόσο οι εξελίξεις με την πιθανή αναβολή της πρεμιέρας τρέναραν και την  ανακοίνωση για την απόφαση να διατεθούν εισιτήρια, την ώρα που έτρεξαν κανονικά οι διαδικασίες για να τρυπηθούν από την εφορία και να βγουν πλέον στην κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής αναφέρει τα εξής:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την Κυριακή 26/08/2018 και ώρα 19.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, για την πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων ως εξής:

Α) Μέσω internet (Viva.gr)

Β) Από τα γραφεία του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε.

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 25/08 από τις 10.00 – 18.00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 26/08 από τις 10.00 – 16.30 (Από τις 17.00 θα λειτουργεί εκδοτήριο στο γήπεδο).

Για τους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πώληση για:

  • τη ΘΥΡΑ Δ (πέταλο), τιμή εισιτηρίου 20 €
  • τη ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 €
    (χωρίς διακριτικά της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Επισημαίνεται, ότι σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη,
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.