Το μπαμ του καλοκαιριού από τον Ιπποκράτη με πρώην της ΑΕΚ την ώρα που η Ένωση «κούναγε σεντόνι»

 

Το «μπαμ» του καλοκαιριού πραγματοποίησε πριν λίγο ο Ιπποκράτης ανακοινώνοντας τον Εβρίτη Σταύρο Σταθάκη, πρώην στόπερ της ΑΕΚ που την ίδια ώρα επικρατούσε στην Βουδαπέστη με 2-1 της Βιντεοτόν με  γκολ των Κλωναρίδη και Μπακασέτα και έπαιρνε σημαντικό προβάδισμα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σταθάκης που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική φέτος αγωνιζόταν στον Ιάλυσσο Ρόδου και όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime, είχε γίνει κρούση από τον Ηρόδοτο στον 30χρονο αμυντικό. Ωστόσο αυτός για προσωπικούς λόγους διάλεξε τους «γιατρούς» του Βασίλη Τσιομλεκίδη που και πέρυσι έφτασαν κοντά στην απόκτησή του, αλλά τελικά αυτός επέλεξε τον Αστέρα Αμαλιάδας. Έναν χρόνο μετά η μεταγραφή αυτή πραγματοποιήθηκε.

Ο 30χρονος (γεν. 30/11/1987) υψηλόσωμος (1,88μ.)  Εβρίτης αριστεροπόδαρος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τους Νέους ΠΑΕ Θράκης και έπειτα πήγε στην πρώτη ομάδα της το 2005 κι έπαιξε δυο χρόνια Γ’ Εθνική μαζί της. Το 2007 από την ΠΑΕ Θράκη πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη όπου έμεινε για πέντε χρόνια και το 2012 πήγε ως δανεικός από Ξάνθη στην Ένωση Παραλιμνίου Κύπρου, όπου έπαιξε μια χρονιά (2012-2013).

Το καλοκαίρι του 2013 παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ στο νέο ξεκίνημα της στη Γ’ Εθνική και το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε ξανά στην Κύπρο στην Αγία Νάπα στον α’ γύρο και τον Ιανουάριο του 2015 επέτρεψε Ελλάδα και στη Λάρισα (Β’ Εθνική). Επόμενος σταθμός για έξι μήνες ο Παναργειακός – Γ’ Εθνική τον α΄γύρο 2015-2016 (πρόπερσι) και έπειτα στον Κισσαμικό για το β’ γύρο εκείνης της χρονιάς. Στον Κισσαμικό ήταν και πέρυσι τη σεζόν 2016-2017. Ήταν βασικό στέλεχος μέχρι στον Ιανουάριο όπου τον έπληξε ατυχία τραυματισμού με ρήξη χιαστών (σε ματς με τον Πανελευσινιακό).

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη: ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται