Κύπελλο Ελλάδος: Οι διαιτητές στους αγώνες της Θράκης Φερών, της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και του Άρη Αβάτου

 

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι Διαιτητές, Βοηθοί και Παρατηρητές των αγώνων της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

Στο παιχνίδι της κυπελλούχου ΕΠΣ Έβρου Θράκης Φερών με τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών Απόλλων Παραλιμνίου, ορίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Σταύρο Χρυσαίδη και Νίκο Σκούτα της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μπάρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής η φιναλίστ της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου όπου θα φιλοξενήσει τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Μακεδονίας ΑΟ Καρδίας, ορίστηκε ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Μανώλη Παστιάδη και Κώστα Οικονομίδη επίσης της ΕΠΣ Δράμας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Βέργος Χαλβατζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος στο παιχνίδι του Κυπελλούχου ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου που θα υποδεχθεί στην Ξάνθη τον φιναλίστ ΕΠΣ Πιερίας Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Ευθύμη Δημητριάδη και Θανάση Καραγιάννη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Ανδρούτσος της ΕΠΣ Έβρου.

Όλους τους διαιτητές της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα τους δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.