ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Συνάντηση των προπονητών ΑΕ Κομοτηνής και Λεύκιππου στη Χαλκιδική

 

Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος, πέρα από έναν εξαιρετικό προπονητή με πολλές επιτυχίες και γνώσεις αποτελεί και έναν εξαίρετο οικοδεσπότη!

Αυτό υποστηρίζει σε ανάρτησή της η ΑΕ Κομοτηνής προσθέτοντας ότι το απέδειξε αυτό για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, που σαν αρχηγός της Yuppi Camp, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία αθλητών και προπονητών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και πέρασαν ένα πολύ όμορφο διάστημα μέσα στον Αύγουστο.

Ο κοουτς Κοκκινόπουλος είχε την δυνατότητα να τα πει με τον Νίκο Παπαδόπουλο και τον Μανώλη Δαφτσή, να ανταλλάξουν απόψεις και επιπλέον να συζητήσουν σε θέματα που αφορούν την αγαπημένη τους ενασχόληση, το μπάσκετ! Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την χθεσινή πρώτη επίσημη προπόνηση του ανδρικού τμήματος.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κοκκινόπουλος ήταν προπονητής στην Αθλητική Ένωση Κομοτηνής την σεζόν 2016/17, όταν και η ομάδα τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και έπαιξε αγώνα κατάταξης με τα Φάρσαλα, της δόθηκε στη συνέχεια η δυνατότητα να ανέβει στη Β’ Εθνική αλλά αρνήθηκε την πρόταση-πρόκληση.

Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος πέρυσι μετακόμισε στον Λεύκιππο Ξάνθης με τον οποίο πανηγύρισε φέτος το νταμπλ και ήδη προετοιμάζει την ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.