Γ’ Εθνική: Ξανανταμώνει μαζί η παρέα της Άνθειας! Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης οι Στράτος Μαλτέζος και Κώστας Πατσιώρας

 

Δυο πολύ σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καθώς απέκτησε τους παλιούς συμπαίκτες στην Ένωση Άνθειας Αριστεινου Στρατο Μαλτέζο και Κώστα Πατσιώρα.

Οι δυο τους που αγωνίστηκαν όπως ανέφερε ο Κοσμάς Πανταζής στο sportsaddict και στο νικηφόρο φιλικό με τον Ίασμο, θα βρουν στο “Φώτης Κοσμάς”εκτός από τον παλιό τους προπονητή στην Άνθεια Μιχάλη Φλώρο τους παλιούς τους συμπαίκτες Μπαμπλή, Δορουγιδένη, Τσαπάνη, Λίτσιο, και Μαρασλή.

Ο Μαλτέζος που και φέτος ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος πετυχάινοντας και 3 τερματα στο πρωταθλημα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Μάιστρο, ενώ ο συμπαίκτης του προπερσι Πατσιώρας στην Άνθεια εχει περάσει και από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και φέτος αγωνιζόταν στα Κ20 της Ξάνθης πετυχαίνοντας και ένα τέρμα με τον Απόλλων Σμύρνης. Φέτος  ο Πατσιώρας που μιλούσε και με άλλες ομάδες Γ’ Εθνικής κατεκτησε και το πρωταθλημα Ελλάδας με το 2ο ΓΕΛ Ξάνθης αλλα και το πρωταθλημα 8Χ8 του LIfepark  στην Αλεξανδρούπολη με τους Μπέμπηδες.