Champions League: Από τις κοινές διακοπές στη Μύκονο αντίπαλοι στο Ντα Λουζ Πασχαλάκης και Βλαχοδήμος

 

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για ΠΑΟΚ και Μπενφίκα που θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο να τίθενται αντιμέτωποι!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, κανείς από τους δυο τερματοφύλακες δεν θα φανταζόταν πως η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα έφερνε τον έναν πορτιέρε στο δρόμο του άλλου.

Από τις κοινές διακοπές στην Μύκονο, ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο αδερφός του πρώην φορ της Ξάνθης Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα βρεθούν αντιμέτωποι αρχικά στο στάδιο του Da Luz και αργότερα στην Τούμπα, σε μια «μάχη» των τερματοφυλάκων, με στόχο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία για τις ομάδες τους.

Μαζί με μεγάλη ποδοσφαιρική παρέα αλλά και όμορφες γυναικείες παρουσίες, οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν στην Μύκονο κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής τους άδειας, όπως μαρτυρά και η παρακάτω φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος:

Μάλιστα, οι δύο γκολκίπερ βρέθηκαν και σε… κοινή ομάδα απέναντι στους αδερφούς Δώνη σε αγώνα μπιτς σόκερ, πανηγυρίζοντας με έξαλλο τρόπο την νίκη τους. Δείτε το βίντεο παρακάτω: